Jenis rekaan belog 100% daripada aku

Di bawah ni antara jenis-jenis design blog yang aku design sebagai contoh kepada anda yang berminat untuk dapatkan rekaan blog boleh bagitahu ciri-ciri yang diingini. Huh...ayang sempuuuut......menaip sampai tak ada titik, koma. Heh. Usha2 la eh. Korang dinasihatkan untuk add ym aku ckecikcomeldani@yahoo.com dan juga email. Kadang2 nak reply tak boleh,so kita bincang guna ym pun ok kan. Tolong bagitahu di shoutbox jugak eh.







dan di bawah ni pulak blog yang aku design khas untuk blogger











amacam encik samurai? aku buat simple je..jangan mengharap yang profesional. aku masih belajar



Sekian.........................

23 comments:

  1. wah,blog nescafe+milo pown dh brubah wajah?bagus2..

    ReplyDelete
  2. haaha..aisy anis kenal ke aku yg kiut ni..ehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh, cantek lahhh!!! *excited*

    ReplyDelete
  4. sape encik samurai?hehe

    cun je la macam ni..
    simple takde la serabut..:)

    ReplyDelete
  5. lorh..belaja kat ner eh buat design mcm ni

    ReplyDelete
  6. salam kenal dr blog jiji...lawanyaaa suka suka suka

    ReplyDelete
  7. @mrs.farhan : wah terima kasih! haha

    ReplyDelete
  8. @wanie : encik samurai ialah pemilik blog nescafe+milo..bukan omongan kosong. hehe. riban2 follower dia

    ReplyDelete
  9. @H.J: belajar teknik design blog daripada belog cap ayam. lepas dah tahu macam mana boleh design blog sendiri,saya pun reka bentuk2 blog ikut kehendak

    ReplyDelete
  10. @hanis MY: salam kenal juga :D
    terima kasih...terharu ada jugak yang suka.hehe

    ReplyDelete
  11. salam kenal!.. =]

    wah.. bestnya pandai design template.. ajau boleh? hehehe...

    ReplyDelete
  12. @faaein talip roy: saya menuntut ilmu melalui belog cap ayam. nanti saya cari link blog beliau

    ReplyDelete
  13. @jiji yu : erkk..knal kowt..huuu..=)

    ReplyDelete
  14. @saizauan : tahap biasa2. terima kasih :)

    ReplyDelete
  15. kena dengan taste saya, keep it up ye cik dani ^_^

    ReplyDelete
  16. awakkk,.nak jugak,.check email 20minit dari skunk,.hehhe

    ReplyDelete
  17. @nurul aini : hehe.done.thanks!

    ReplyDelete
  18. dani...nak gakkkk..hehe..cantik tu

    ReplyDelete
  19. @hasnorwani : terima kasih :D
    boleh like page saya untuk dapat info or any update

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah