Keputusan UPU akhirnya terjawab


Berdebar jantungku menanti saat2 keputusan UPU keluar hari ni. Daripada tadi aku belek laptop ni tanpa jemu,terus jari jemari yang comel ini menaip laman web rasmi UPU. Ku isi kad pengenalan dan nombor kad matrik lalu ku tekan enter.


Paaaaaaap!!!!!!!!


Terkeluar la universiti mana yang dah dapat. Universiti Malaysia Sarawak dalam jurusan Bioteknologi. Pergh! Jauh gila adik aku merantau nanti. muahahaha. Bukan aku yang nak sambung belajar tapi adik aku cik stanza cinta. Punya la excited macam aku pulak yang dapat.

Family aku ni mana pernah keluar semenanjung, tiba-tiba adik aku pulak dapat ke sana,apa lagi....terus nak check ticket berapa, hotel and macam-macam lagi. Seronok la adik aku dapat merantau jauh. Dah la uni tu cantik gila plus jurusan yang dia dapat tu terbaik.

Mak aku suruh tunggu rumah masa hantar adik ke sarawak. Sobs sobs...tak dapat ikut tengok bumi kenyalang. Teringin nak naik kapal terbang. Sangat jakun. Hahahahahahahha.

Ehem2. Tahniah eh kepada yang dah dapat U dan jurusan pilihan masing2 walaupun ada yang dapat jurusan jauh menyimpang dari pilihan kursus.

17 comments:

  1. wow ckp congrats kat adik eh! :D

    ReplyDelete
  2. xpe dani,sy pun jakun tak pernah naik kpl terbang.hehehe

    ReplyDelete
  3. @alin hassan : okeh! hehe :D

    ReplyDelete
  4. @elyana ahmad : haha.tak pe,nanti kita naik sama2

    ReplyDelete
  5. tahniah2!!hihi..wah jauh btul yea..

    ReplyDelete
  6. @missh strawberry : itulah...jauh bebenor.yang interview usm kat klantan dia tak pergi sebab jauhn tak sempat.last2 dapat lagi jauh.hehe. tapi best la dapat merantau ke sarawak

    ReplyDelete
  7. Wahh, bestnye. Hhehehe. Dani, ckp congrats kat adik tau. =D

    ReplyDelete
  8. @mrs.farhan : okeh puan! hehe

    ReplyDelete
  9. Hahahha. Dah terjah blog dia. dah la tgh lapar, nampak mknn pulak kat blog dia tu. hik3.

    ReplyDelete
  10. @mrs.farhan : hahaha.terliur kan

    ReplyDelete
  11. @jiji yu : adik ko laki ke pempuan? dapat jurusan ape? tahniah jugak untuk adik ko weh

    ReplyDelete
  12. wahhhh..tahniah tuk adik dani..nak ikut jugaklah gi htr adik dani..hehe

    ReplyDelete
  13. @d_la: jom2. naik kat subang. nanti leh jalan2 ke kuching. meow2

    ReplyDelete
  14. terima kasih semua. hehe :D

    ReplyDelete
  15. meaw tak dapat pong,huhuhu T_T

    ReplyDelete
  16. @meaw : takpe..ada rezeki tempat lain nanti. chaiyok2!

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah