Tenang jiwa

Halu-halu!!!! Entri hari simple dan ringkas je (heh macam la entri2 sebelum ni panjang berjela). Alhamdulillah tadi dah setel siapkan blog comel Epilog cinta kita milik Mr. and Mrs. Farhan. Pemilik blog ni minta blog yang berwarna lembut so aku bagi warna biru laut. Mula-mula aku set warna merah hati tapi katanya warna tu terlalu terang. Plus dia tak suka warna terang. So terus aku tukar ke warna lembut.


Doodle comel yang ada kat header and footer tu daripada pemilik blog sendiri. Comel.




Ini cuma draft je. Sila klik gambar untuk terus ke blog tersebut.

21 comments:

  1. Wahhh, tenkiu dear. Terharu. Hheehhe. =D

    ReplyDelete
  2. can u pls design for my blog??huhuh...and edit my blog also?how about charges??pls let me noe..

    ReplyDelete
  3. sy nak.. plz help me.. send to nanie_nakata@yahoo.com.

    my blog is http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @wanita luvly : boleh.for sure.its only RM5. please like my page for more detail and lebih senang kita bincang. email problem sikit

    ReplyDelete
  5. @nurul harnani : boleh2.saya terjah your blog dulu. please like my page untuk lebih senang dapat info and draft blog

    ReplyDelete
  6. @cik baju kurung : boleh2. free je :)

    ReplyDelete
  7. nak jugak bolehh ?
    blog jue

    http://saiahebad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. @jue eddy : boleh dear :) terima kasih

    ReplyDelete
  9. awk. sy da like.. my fb is nurul harnani kasmari..

    ReplyDelete
  10. @nurul harnani : thanks nurul :)

    ReplyDelete
  11. @brilliant marjan : boleh2. kalau header sahaja,FREE

    ReplyDelete
  12. nanak jgk ~ can i have your no. plesss ~ :)

    ReplyDelete
  13. @deqjamucuxx : add my fb or like my page.senang bincang :)

    ReplyDelete
  14. sy dah like. so boleh x edit blog n wat header sekali :D

    ReplyDelete
  15. @fyzalovato : terima kasih :D

    ReplyDelete
  16. boleh editkan untuk saya?

    http://kisahbudakblogger.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. boleh tolong editkan blog saya?

    http://kisahbudakblogger.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. salam,dani..nak mintak editkan blog sy..cmne ya..ape fb dani dh cari x jumpa..:-(

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah