Lukisan excel untuk pemenang cabaran pantas

Simple entri untuk hari ni. Hari tu aku ada buat 5 terpantas lukisan excel percuma and aku dah berjaya dapatkan 5 pemenang tu iaitu, Elyana, nisa si gadis, jue eddy, ruzhaniza dan atiqah. Tahniah2. Ada jugak yang tak sempat nak join tapi tak pe, next time mungkin ada lagi cabaran pantas.

Baru je siap 3 lukisan untuk tiga pemenang. Repost lagi dan lagi.

Hari ni mau tunjuk itu lukisan excel yang khas diberikan kepada nisa si gadis a.k.a khairunnisa atikah, Atiqah dan Julyka. Nisa satu-satunya yang minta untuk lukiskan seorang lelaki berstatus pelajar. So ini lah lukisannya dibuat khas daripada excel.


Idok le hebat macam pereka lain yop. Ini yang terdaya.



dan ini pulak gambar untuk Julyka yang bagi dua gambar tapi aku pilih gambar berbaju pengawas sebab lebih clear



Saja repost entri ni sebab baru je siap lukis gambar jue tadi.


Ini pulak baru jugak siap beberapa saat tadi sebab baru dapat gambar. Gambar Atiqah dengan pasangannya kah? hehe. sweet.



P/S : kesibukkan melanda diri demi sesuap mcd.

12 comments:

  1. @cik baju kurung : terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. waaaa!! nak jugakk..^^, anyway..smartt nee..

    ReplyDelete
  3. @anaanis : haha. nak free ke bayar? kalau free kena tunggu the next cabaran pantas

    ReplyDelete
  4. aiyoyo..ada bayar ka, tunggu yg freela..hee..omei2x^^

    ReplyDelete
  5. @mrs.farhan : terima kasih.hee :D

    ReplyDelete
  6. cantiklah lukisan atiqah tu. heheheheh.. :P terima kasih dani!!!! sukaa sgt :D

    ReplyDelete
  7. @atiqah : hehe.sama2 tiqah.gembira tiqah suka :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah