Menangi hadiah dengan menghias blog sempena Merdeka

Tak nak banyak cerita dan mukadimah panjang, aku nak bagitahu anda semua yang Utusan Online ada menyediakan kempen sempena Merdeka yang bakal menjelma tak lama lagi. Sila klik di SINI untuk info yang lebih lanjut.


Aku mencuba dalam hias web/blog sempena merdeka sebab aku ni suka benor design ni kan so apa lagi, mencuba lah. Memang banyak penyertaan yang berjaya hias blog/web masing-masing dengan begitu kreatif! Jadi,kepada anda-anda semua, apa kata cuba.

Mana la tahu ada rezeki ke. Ini pun aku nak mencuba nasib. Tidaklah gempak sangat sebab aku suka simple je. Hehe.


Kalau dapat duit tu memang langsai terus hutang ptptn. Har har har. Benda penting dalam design ialah bendera dan logo kempen dan hantarkan screenshot blog anda kepada mereka.


Ini adalah hadiah yang disediakan bagi pemenang bertuah:


Laman web/blog yang paling kreatif serta menarik akan memenangi hadiah berupa:

Hadiah pertama: Wang tunai sebanyak RM3,000
Hadiah kedua: Wang tunai sebanyak RM2,000
Hadiah ketiga; Wang tunai sebanyak RM1,000
Hadiah saguhati: Wang tunai sebanyak RM300 untuk tiga pemenang

6 comments:

  1. @saiazuan : terima kasih. simple je design. join la..design u gempak tu

    @nin : amin...hehe

    @jiji : banyak kan.nak setel ptptn

    ReplyDelete
  2. @mrs.farhan : harap2nya.hehe.terima kasih

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah