Segmen Promosi 500 Follower Ke Bawah



Aku di tagged oleh nisa si gadis untuk join this segmen. Kalau nak join, sila klik di banner ye. 

Tujuan Segmen daripada penganjur: 
Untuk meningkatkan jumlah follower 500 kebawah sahaja (500 ke atas,sori eh) dan memeriahkan  blog korang sempena bulan puasa,kemerdekaan dan lebaran ini dengan tetamu yg hadir.. Tambahan pula, para blogger dapat jugak bertukar-tukar hobi sekaligus merapatkan hubungan silaturrahim antara satu sama lain.


Tujuan aku join bukan nak mengejar follower beriban-riban, cuma nak mengenali bloggers lain, bertukar-tukar hobi dan kalau berminat dengan blog tak seberapa aku ni,sangat- dialu-alukan untuk follow :)


Nama : Nurdani
Hobi  : Designing (using photoshop, paint (lukis guna pencil in paint), excel (potret, doodle dan lain-lain) sketch up (design furniture, interior design & architecture)


So nak tag kawan aku, Elyana a.k.a nin yang sweet muwit. Haha

25 comments:

  1. @jiji : hik hik. eh saya dah ada banner. ambil la.hari tu cakap nak letak kan....hahak

    ReplyDelete
  2. wahh nurdani suke design2..
    tererla lukis2!! hehe



    salam kenal dr cik ana :)

    ReplyDelete
  3. @anamizu : hehe. boleh la tahan. terima kasih :D

    ReplyDelete
  4. hye dear ! ryn singgah cnie dri india :))
    hehe . .salam perkenalan !
    btw, sudaa follow cnie :)

    ReplyDelete
  5. halooo... linda from australia bw here... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  6. @syerz : hai! salam perkenalan. terima kasih sudi follow :)

    @haslinda : halu2...terima kasih.hehe

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen sama! dari dubai ke arab saudi :)

    nice blog!

    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    FOLLOW AWAK^^

    ReplyDelete
  8. Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak skali :) Jom follow blog saya pulak! Happy Blogging :D

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. hello there, singgah dari segmen sama! dari jepun fly ke arab saudi :)

    nice sangat blog ni! :)

    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    FOLLOW AWAK! :)

    ReplyDelete
  10. @nanie , @ariena & @farhana: thanks!

    ReplyDelete
  11. hai, jelajah anak bumi arab saudi. kite dari grup yg sama! hihi

    nadia folo cni.

    ade masa jom la melawat kite plak :D

    http://mishnadia.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  12. Salam pkenalan.. dri NZ trus ke arab saudi.. :))
    singgh n follow kamu..

    http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow me back... :))

    ReplyDelete
  13. @nadia : ahlan wasahlan.hehe. terima kasih sudi follow blog tak sberapa canggih ni.hehe

    ReplyDelete
  14. marina travel ke arab saudi...tapi AA tak letak lagi marina kat negara mana...salam perkenalan..

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  15. hai cantik..ieqah follow sini
    Hai..kita geng.
    Penat naik lori dari arab saudi ni nk singgah blog best kat sini
    : Salam Perkenalan Dari Ieqah

    ReplyDelete
  16. hai dtg mlawat sni :)
    saya dtg dari australia ke ARAB SAUDI..
    dtg sni nk tmbh kenalan . :)
    segmen AA :)

    jmput singgah ye :)
    http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  17. dr team switzerland!

    saje nak promote,jom join:
    http://www.dezamancottage.com/2011/08/contest-seo-aku-anak-malaysia-merdeka.html

    ReplyDelete
  18. saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

    follow me back ya.. :D

    ReplyDelete
  19. singgah dan follow dari korea... >.<

    ReplyDelete
  20. hai singgah dari segmen yang sama
    dari group korea
    jemput singgah ye

    http://kederatmuda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. salam belogwalking =) sy dari group mexico dtg travel ke singapore (group belog ni) =D

    salam raya dan jum follow2! btw, nice belog =DDD

    ReplyDelete
  22. slmt merdekaraya :)
    singgah sini dr segmen yg same..jalan2 naek lori dr brazil :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  23. hi2..done follow awk...slm perkenalan..=)..sy dri team dubai

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah