Do they look alike?







Okay sekarang sila jawab soalan itu ya. Sama ke tidak itu pandangan masing-masing tapi aku tetap nak tahu. Kerana nak jugak tengok respon adakah gambar real sama dengan yang cartoon. Heheh. Ini sebenarnya gambar yang diberikan oleh mereka di email. 

So sebagai memenuhi permintaan mengkartunkan wajah mereka, aku gigih la siapkan. Dah selamat pun hantar kat cik-cik gadis di atas. Ada empat lagi gambar yang dah siap cuma aku nak post dua je hari ini. Nak masuk tidur....penat sebab baru balik daripada hospital tadi. Gagahkan jugak post entry. agagaga.


p/s : esok nak terjah mcdonald la...kepingin Mc chicken deluxe der!

14 comments:

  1. Dani ! sama la ! kagum ngan dani.

    ReplyDelete
  2. Comel lah~ pandai dani. kalau muka kita layak tak nak dilukis?? heheeh

    ReplyDelete
  3. tunggukan sy email gambar eh..tgh mencari mana yang nk di lukis..=p

    ReplyDelete
  4. sebijik ok..haha..boleh kate 99% same dengan mimik muka..pelukis ke ape ni?hehe..boleh jadi pelukis dani ni, pastu bukak galeri sendiri ^^

    ReplyDelete
  5. cantik.. cmne nak kaler jdi cm yang awak lukis 2

    ReplyDelete
  6. sgt cantik.. same im done too.. :)

    ReplyDelete
  7. dani..cmne pakai excel ek..hehe..leh tlg ajar x ;P

    ReplyDelete
  8. dah sama ler tu.... cantik bangetttt!!!

    ReplyDelete
  9. looks a like la dani..superb as usual >.<

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah