Siapakah gadis comel ini

Tengok dan teka siapa pulak gadis comel yang aku dah lukis ni.


Agak-agak korang la....siapa eh gadis ni? Cer teka cer teka. Sepanjang kesibukkan yang melanda aku beberapa hari ni, satu petang tu aku tak ada buat apa-apa kerja, so aku buka excel dan terus lukis gadis ni. Macam biasa la...saja-saja nak lukis sebab memang dah jadi tabiat. Keh keh.

Siapa yang teka dengan betul tu, tahniah!






Ini watermark baru aku yang ditambah logo excel. itu sebagai simbol karya daripada excel.

p/s : Fuh...dah lama tak menyediakan entri dan terlupa nak buat autopost. Sibuk menguruskan kerja luar beberapa hari ni dan memang tak sempat nak online. Buka je facebook terus dapat berita gembira daripada Lulu Pages yang famous tu. Tengok kat sini ye entri beliau. Ya Allah...memang rasa terharulah sebab sudi buat entri untuk den ni. Hehehe.


18 comments:

  1. boleh ajar guna excel nak buat lukisan mcm tu...

    ReplyDelete
  2. ehhh . ehhh . macam kenal jer .. siapakah gerangan wanita itu ? huhuhu ~

    ReplyDelete
  3. cik lyssa faizzureen lha.. . leyh ajar x cara nak buat pakai excel camnie?

    ReplyDelete
  4. Lyssa Faizureen ; Tula, macam kenal jee

    ReplyDelete
  5. @alonthegreat & princess azne : ado ha tutorial nak buek lukisan macam tu.takpe2.nanti den torai buek tuto lagi.hehe

    ReplyDelete
  6. cm kenal laa...bestnyaa rupa real jee...

    ReplyDelete
  7. @Dani- bile l nak dpat doodle utk akak ni.. ngee~ maybe dpt adiah kawen pon ok ape.

    anyway, all d best for u dani.. creative gurlzz~

    ReplyDelete
  8. betul le tu si cik lyssa faizuren famous tu.hehe.

    @nurul harnani : saya buat untuk kahwin boleh ye kak?

    ReplyDelete
  9. Cantiknya doodles lyssa ni . Sebiji mcm lyssa you lukis . I like it (:

    ReplyDelete
  10. Ahaks,sape lagi kalau bukan kak lyssa faizureen yang kiut tuh..haha

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah