Wanita seksi itu..












Fuh..sampai macam tu sekali. Sekarang pi tengok soalan berkaitan wanita yang dah dijawab oleh Ustaz Azhar Idrus (print screen oleh page Koleksi Prinstcreen Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus)













p/s : renung2kan

13 comments:

  1. kannnnnn.. lagi mau dedegil.. koh koh koh

    ReplyDelete
  2. thanks utk pkongsian.. insya Alah bajar dr kesilapan. skrg da lebih tahu kena berubah

    ReplyDelete
  3. serius, mmg sgt ske tgk karya n cara penyampaian dani!sume ni guna excel je ke???

    ReplyDelete
  4. apa yang kita buat sekarang ni sebenarnya mmg kita tak sedar salah sebenarnya..

    ReplyDelete
  5. @aujinz : jangan degil dengan suami.koh koh

    ReplyDelete
  6. @jiji yu: karina celah mana plak ni.hahaha

    ReplyDelete
  7. @mrs zacks : hehe.terima kasih

    ReplyDelete
  8. @pn yazlynn : sama2. kita semua buat silap dan kena perbetulkan

    ReplyDelete
  9. @chiah : terima kasih sebab suka. yes,guna excel je :)

    ReplyDelete
  10. @ain zulaikha : betul tu.sebab tu perlunya teguran

    ReplyDelete
  11. @ain zulaikha : betul tu.sebab tu perlunya teguran

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah