Maal Hijrah


Setelah berhempas pulas menyiapkan korje (kerja) tempahan dan jumpa beberapa vip beberapa semalam, semalam dan semalamnya akhirnya siap jugak semalam. Malam semalam baru balik rumah dan terus rehat. *banyaknyer semalam. Entri memang tak sempat nak update lah sebab sibuk so di sini nak ucapkan Salam Maal Hijrah kepada seluruh umat Islam di dunia ni..

Lagu yang selalu kita dengar masa sambutan Maal Hijrah ni of course yang lagu ini. Lagu khas untuk Maal Hijrah. Tak dapat nak hurai panjang sikit hari ni sebab ada korje (kerja) kena buat. Lakukan penghijrahan ke arah lebih baik. Hidup kita tak lama. Assalamualaikum. *jawab le :)



p/s : hijrah ke arah lebih baik...lebih baik dan lebih baik.

16 comments:

  1. Waalaikummussalam..Ermm...Takde papela..Lupa nak cakap apa..Sorry...haha XD

    ReplyDelete
  2. waalaikummussalam...
    [jwb dah.. ^^]

    ReplyDelete
  3. salam maal hijrah & hepi weekend dani ^^

    ReplyDelete
  4. @iqwan : salam maal hijrah dik :)

    ReplyDelete
  5. @mar : hijrah itu perjuangan...ulalala

    ReplyDelete
  6. @amin : *garu kepala yang tidak gatal. hahaha

    ReplyDelete
  7. @aifaa : bagus2..anak sapa la ni

    ReplyDelete
  8. @Colattachocolates salam maal hijrah :D

    ReplyDelete
  9. @caliph : happy weekend jugak :D

    ReplyDelete
  10. @zuan : salam maal hijrah juga sahabatku

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah