Kerana RT di twitter beliau dapat vector FOC ini

Tahniah Juwita Afifah sebab anda satu-satunya yang RT tweet den di twitter semalam. Actually saja je offer vector FOC ni di twitter sebab mood melukis dah datang. Agak lama jugak nak tunggu RT, tiba-tiba tengok bahagian mention, Juwita Afifah muncul.

Maka dengan itu aku terus minta gambar close up dan baru hari ni dapat lukis sebab malam semalam dah lewat sangat. Mengantuk wo. Harap Afifah suka la eh.

Ni first time lukis kening macam tu. (Kalau korang perasan la kan.uhuk). Setiap kali aku melukis ni memang sengaja aku cuba benda baru sebab nak improve skill melukis yang masih di tahap amatur ni. Kening tu 100% guna tool Curve. Conteng-conteng je janji ada rupa kening, orait bebeh.

Owh yeah, boleh dikatakan afifah ni bertuah la sebab aku nak offer vector FOC ni pun tak selalu. Kalau nak memang kena bayar la. Bergantung kepada diri aku nak offer ke tak dan tengok la siapa yang perasan akan penawaranku itu. Ohok.



p/s : Its been said and done..lalalalaa..lately suka layan lagu I love u like a love song la.wuhuuu

14 comments:

  1. setiap kali wat lukisan bru, mesti belajar bnda baru, tu yg seronok tu mengexplore nih
    *kening yg ohsem!

    ReplyDelete
  2. Hahahaha...jadila kening dia...huhu ^,^

    ReplyDelete
  3. cam Keri cakap: 'kening yang ohsem!'.... 2 thumbs up to u!!

    ReplyDelete
  4. @keri : best kan bila kita dapat benda baru ni.hehe.thanks keri

    ReplyDelete
  5. @amin : ingatkan gelak tu tak jadi.hehe.tq2

    ReplyDelete
  6. @innanie : rajin2 tengok tweet den.ahak

    ReplyDelete
  7. @azhafizah : terima kasih fiza. mencuba dan tak sangka nampak ok

    ReplyDelete
  8. @zar_ita : terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  9. I relish, lead to I found exactly what I was looking
    for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man.
    Have a great day. Bye
    Feel free to visit my homepage ... UGG ブーツ

    ReplyDelete
  10. Hmm it lookѕ liκе уour site
    ate my first comment (it was super long) so I gueѕs
    I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thогоughly enјoying уоuг blog.

    I too am an aspіring blog wгіter but I'm still new to the whole thing. Do you have any suggestions for novice blog writers? I'd cеrtainly apρrеcіatе it.
    Visit my web-site ; please click the following internet site

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah