Rekaan logo We Love Arts

Hai semua! Hari ni dah tahun baru 1 Januari 2012 dan entri ni semestinya entri pertama untuk tahun ni la kan. Heheh. Maka dengan itu, aku nak share idea berkenaan logo khas untuk group WLA di facebook. Fiza a.k.a the pengemuda group ni dan juga Adam Azman selaku tukang kebun dan pemberi idea, minta ahli-ahli WLA ni untuk reka logo untuk We Love Arts.

Tanpa menaip terlalu panjang merepek meraban, ini dia logo yang aku tak la kerah otak sangat. Apa yang datang tu secara tiba-tiba. Tapi tang nak warna tu baru start jammed otak.


Simple je aku buat tapi aku suka sebab aku yang buat. Muahaha. Font tu aku reka kat MS Excel. Biasalah kan, aku ni asyik excel je. Ada la beberapa ahli WLA yang dah reka logo. Rekaan diorang sangat cantik dan simple.

Ini ada lagi satu logo yang mula-mula aku reka. Tak tahu la ok ke tak tapi tetap nak share.

Sedang membayangkan kalau logo aku terpilih, makanya tertempeklah dekat group,blog WLA..tak pun dekat baju tshirt. Fuh...bangga bangga.


11 comments:

  1. Nice! Unique..
    Macam logo eksotik..
    HohohohoXD

    ReplyDelete
  2. @mar : eksotik? unique? haha.thanks bro

    ReplyDelete
  3. @azhafizah : baik puan pengemuda.hehe

    ReplyDelete
  4. memang younique.. font sndiri tuh...
    *idea cepatle datang... apsal sume idea yg dtg dlm kpla otak ni sume mengarut je

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah