Tolong isikan dialog karikaturku







Okay, mesti korang teruja kan bila tengok lukisan di atas? har har har...maaf terperasan. Sebenarnya nak minta korang isikan dialog di atas ikut kreativiti korang. Apa-apa sahaja contohnya isu-isu terkini atau benda-benda lawak or agama ke, dan senang cakap suka hati korang la nak buat apa pun.


Syarat:
  • Buat entri mengenai ini dengan tajuk "Tolong isikan dialog karikatur Nurdani"
  • Save semua lukisan di atas, sumbat dalam entri dan isikan dialog korang dalam kotak yang disediakan.
  • Link-kan entri korang ke entri ini
  • Bila dah siap, sila tinggalkan link entri tanpa http:// di bawah entri ini.
  • JANGAN ISI DIALOG lucah, mengutuk dan menghina orang lain
  • Kalau nak tag kawan-kawan pun boleh 

Hadiah
Juara akan memenangi trofi, wang tunai RM5 ribu dua vector FOC (free of charge)


Tarikh tutup
15 Januari 2012


Tujuan aku buat benda ni sebab sekadar suka-suka plus nak tengok kreativiti orang lain. Owh, dan aku suka karikatur yang aku buat tu sebab aku ni dah start gian nak buat karikatur je. Muahaha. Ketiga-tiga watak tu ialah Nurul Wahida (pengacara), Keri Ikhwan (ustaz) dan Ceq Mar (orang awam) yang mana kesemuanya ialah ahli-ahli WLA).

Maaf eh wahida, ku terpaksa buang you punya spek and gantikan with lens dan fake eyelashes. Hikhik. Bertambah cantik kan? kan? kannnnn?



p/s : tak lama lagi pengumuman The Mysterious Makcik pulak. nantikan ye. join yang dialog ni tau tau tau

17 comments:

  1. har har... blur nih..
    pesal aku muncul skali je..
    :D

    ReplyDelete
  2. nahh.. ni saya pnya link :

    http://www2.adamainaa.com/2011/12/segmen-tolong-isikan-dialog-karikatur.html

    hehe ^^

    ReplyDelete
  3. fyfyliew.blogspot.com/2011/12/segmen-tolong-isikan-dialog-karikatur.html

    ini saya punya linkkk jugaa... :P kehkehkeh.

    ReplyDelete
  4. menarik!!!tapi cam x kreatif la...hihi

    ReplyDelete
  5. @azhafizah : ku menunggumu jua.hehe

    ReplyDelete
  6. dani,fiza join..

    http://www.azhafizah.com/2011/12/tolong-isikan-dialog-karikatur-nurdani.html

    ReplyDelete
  7. kak dani,wan join
    iqwanroslanniblog.blogspot.com/2011/12/tolong-isikan-dialog-karikatur-nurdani.html

    ReplyDelete
  8. Sori lewat. rejek pun takpe. sekadar tunaikan janji :)

    Ada 3 episod

    episod 1
    ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2011/12/segmen-isikan-dialog-episod-1.html

    ReplyDelete
  9. Episod 2

    ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2011/12/segmen-isikan-dialog-episod-2.html

    Episod 3

    ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2011/12/segmen-isikan-dialog-episod-3.html

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah