Makeover Me Contest 2012

Dah lama tak join segmen blogger lain dan hari ni baru la nak buat entri segmen menarik ni daripada Alief Ismail. Pendoodle bermata hazel tu. 


Sebab utama aku tertarik nak join sebab memerlukan peserta untuk guna wajah pemilik dan ubah ikut kreativiti. Memandangkan aku baru je dapat idea, makanya cepat-cepatlah buat.


Itu le gambor yang perlu di make over. Jadi, mari le tengok lukisan aku ini. 


Muahaha.. Encik Alif dah tua. Ala..kedut je makin nampak, tapi handsome tetap handsome kan? Hehe. Tema "berusia' dipilih sebab kita ni makin tua. Bukan makin muda jadi, kena la terima hakikat kedut di wajah tapi muda di hati. Harap Encik Alif suka ya. aku teringin nak menang. kah3.


Hadiah yang disediakan sangat menarik, so korang yang berminat, sila join secepat mungkin sebab tarikh tutup pada 25 Februari 2012. What you are waiting for? Grab this chance now!



p/s  : Kalau nak sertai, sila klik di banner beliau di atas :) 

update : sunyi sepi............





24 comments:

  1. ko silap ni... x guna teknik membodek yg betul haha
    tp smart giler laa gambar nih

    ReplyDelete
  2. fuhh..cantik gabungan warna2 tu..nampak kool..wish you the best! :D

    ReplyDelete
  3. uih ! da jadi tua,, kreatif :)

    ReplyDelete
  4. kalau tua masih hensem macam ni..wah cair nanti.hahahaha

    ReplyDelete
  5. Hahahaha.. Alif masa tua.. hensem lagi tu.. lesung batu pun masih ada ^__^

    ReplyDelete
  6. @keri : bodek kadang2 perlu tapi tak patut semata2 nak menang. haha

    ReplyDelete
  7. @myra : terima kasih. good luck jugak!

    ReplyDelete
  8. @auni : tua tapi handsome lagi tu.haha

    ReplyDelete
  9. @biqa : ingat keri biqa....ingat...

    ReplyDelete
  10. kreatif dan banyak idea.Good luck sayang ^^

    ReplyDelete
  11. salam...

    terima kasih kerana sudi join ye...

    amboi...kesian si pemilik gambar tuh dah jadi tua... btw tu bukan alif lah...kuikuikui...

    jgn lupe ajak kwn2 yg lain utk turut serta ye!!!!

    ReplyDelete
  12. wahhh..terbaik laa ada peluang menang nih.

    ReplyDelete
  13. @azhafizah : alhamdulillah. thanks:D

    ReplyDelete
  14. @ahmad haziq : itu hanya imaginasi

    ReplyDelete
  15. @ayie : amin...pakat2 doa la.haha

    ReplyDelete
  16. sangat menginsafkan..
    kalau saye jadi beliau, saye akan short-list cik Dani ni. huhu!

    ReplyDelete
  17. comel jer.. haha~~

    sama2 gud luck.. ^_^

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah