Yusry dan Lisa Surihani

walaupun hakikatnya Lisa tidak memakai tudung, tapi apa yang aku lukis haruslah menutup aurat.
Alhamdulillah dengan sekali lafaz mereka sah bergelar suami isteri. Wuwu..bestnya diorang dan selesai akad nikah. Sesi tu la paling ditunggu-tunggu oleh aku. Muahaha.


Semoga mereka berbahagia dunia dan akhirat hendaknya. Amin..Ramai yang kahwin tahun ni dan agak banyaklah dapat invitation cards daripada kawan-kawan. Oh man..seronok dan excited bila dapat khabar gembira macam ni.


Takpe-takpe..tahun depan insya Allah giliran aku. Keh keh.



ps/ : terngiang-ngiang lagu kahwin sekarang ni. hai selamat...pengantin baruuu semogaaa kekal abadiiii bahgia..ke akhir hayat. op! stop! masa untuk tidur.

20 comments:

  1. comel la pic tuuu pandai nye but pic vector kan.... hihihi


    jom singgah

    http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/02/cik-putry-stairway-to-heaven.html

    ReplyDelete
  2. weeeeeeeeeeeeeeeeewit :D hehe harap kali ni kekal aminnn.

    ReplyDelete
  3. Yusry dah ada pengalaman. so tak nervous le.. hihi!

    Dani nak buat kat masjid putrajaya jugak ke? :-)

    ReplyDelete
  4. comel lisa pakai tudung ^^ dan semestinya karikatur dani menjadi ^_^.Tahniah kepada mereka.semoga kekal bahagia

    ReplyDelete
  5. wah....comelnye:)pandai dani lukis...hihi

    ReplyDelete
  6. kan cantik kalau pakai tudung :)

    ReplyDelete
  7. semoga membina masjid dengan si dia ye :)

    ReplyDelete
  8. wah...tahniah sama yusry dan lisa..cantik vektor tu...hehe:D

    ReplyDelete
  9. @putry : lukisan tak berapa menjadi. haha. terima kasih

    ReplyDelete
  10. @nialidi : begitulah hendaknya. nampak macam bahagia

    ReplyDelete
  11. @blog tips kurus : jauh benor tu. buat kat rumah je :D

    ReplyDelete
  12. @azhafizah : tahniah kepada mereka. hehe. turn kita nanti ada jugak karikatur

    ReplyDelete
  13. @yayath : terima kasih. jadi la sikit2. :D

    ReplyDelete
  14. @cik tikah : bertambah berseri kan? harap yusry guide dia untuk tutup aurat dengan lebih smpurna

    ReplyDelete
  15. @ct luna : amin...terima kasih :D

    ReplyDelete
  16. @myra azraff : terima kasih sifu SAI

    ReplyDelete
  17. haha... comelnyaa :)
    smoga dorang kekal...hihi

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah