Arra Ahmad 7th Wedding Anniversary Contest

Haluuuu...worait ah..mau cerita fasal satu contest yang macam korang boleh tengok kat banner di atas. Sebenarnya ada ahli baru dalam WLA (We Love Arts) bagitahu ada contest lukis doodle. 


Mula-mula macam tak berapa nak rajin join sebab mood ke laut, tapi bila tengok ayat "Wedding", terus aku buka excel. Muahaha.


Memandangkan tema tu berjaya tarik minat aku, so on the spot lah aku cuba siapkan. Hundred percent idea terus datang. Pergh...bersyukur sebab dapat siap dengan izin Allah. 


Tapi tak tahulah ada harapan menang ke tak. Itu abaikan. Janji dah buat yang paling baik kannnnn.






Contest ni bertemakan perkahwinan so aku buat ala-ala mengenang kembali kenangan masa hari bersejarah tu. Siap pengapit lagi. Heheh. 



Warna kelabu gelap dipilih sebagai background tu sebab nak hasilkan satu lukisan yang elegan. Eleganlah sangat. Hoh hoh.



Orait! Kepada yang nak sertai tu, ah sila-silalah klik dekat banner penganjur ye. Tarikh tutup tak diberitahu lagi jadi, marilah meriahkan industri doodle. *sesuka hati aku je industri.


15 comments:

  1. owowoh..cantik giler..kombinasi pink putih..sumpah cantik..pasangan ceria selalu..hohohh

    ReplyDelete
  2. comelnya doodle pengantin ni.All the best dani ^_^

    ReplyDelete
  3. cantiknya..siap ada bayang2 lagi..teringat masa kawen..

    ReplyDelete
  4. pink grey memang lawo le dear.. :-)

    ReplyDelete
  5. @myra azraff : grey memang sesuai match dengan apa2 warna kan? best2. thanks myra!

    ReplyDelete
  6. @azhafizah : terima kasih. kalau ada rezeki menang, memang seronok betul. hehe

    ReplyDelete
  7. @feza : terima kasih. segan saya

    ReplyDelete
  8. @azzah : menggamit kenangan tu

    ReplyDelete
  9. @blog tips kurus : kombinasi menarik ke tu? saya pun suka warna grey campur apa2 warna

    ReplyDelete
  10. undi doodle anda disini

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.238801876214933.52078.175310005897454&type=3

    ReplyDelete
  11. undi doodle anda disini

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.238801876214933.52078.175310005897454&type=3

    ReplyDelete
  12. gd luck dani.. sgt cute..
    sy pun join ^_^

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah