Dia sangat bergaya

Weehuu. Kali ni aku saja-saja lukis karikatur Nisa Kay yang pandai dalam bab bergaya ni. Kenapa aku pilih dia sebagai penyeri entri aku hari ni? Sebabnya aku suka tengok cara dia menggayakan baju-baju dan jugak.....cara dia mix and match macam kat atas tu.



Ehem-ehem.. aku ni memang zero la bab bergaya ni. Pakai apa ada je. Simple dan selekeh. Keh keh. Tak pandai nak mix and match pakaian yang ada dan akibat malas nak menghias diri so aku pakai apa selesa.



Pernah la cuba pakai, serius aku tak selesa sebab itu bukan aku. Aku lebih sukakan gaya yang simple dan  tak terlalu bergaya. Cuma seronok tengok orang lain bergaya. Nampak cantik sangat gaya tu. Melainkan kalau aku gayakan baju macam tu dekat dinner, barulah rasa tak janggal. *banyaknya ayat gaya gaya gaya.



Sebenarnya kan, aku rujuk pakaian Nisa melalui entri ini. Disebabkan terlalu cantik pakaian tu, makanya aku pun terus buka MS Excel dan lukis lepas dapat permission Nisa di twitter. 



Aku suka lukis karikatur yang menggayakan pakaian cantik-cantik macam ni. Dah rasa macam fashion designer pun hado.


25 comments:

  1. sama la. saya pun suka tgk org lain bergaya tp diri ni kuno sentiasa. haha

    ReplyDelete
  2. muka sebijik kot muka nisa kay.XD

    ReplyDelete
  3. kreatif, comelnya doodle nisa tu :D

    ReplyDelete
  4. cuba karikaturkan muka Aujinz plak.. koh koh koh

    ReplyDelete
  5. PURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRFECT! hehehe. Saya takdo ke? ohye, sya tak stylist :p

    ReplyDelete
  6. kreatifnye...ce karikatur gmbr cikgu lak..hahah =) kidding

    ReplyDelete
  7. comel laa,, kreatif gila . u so telented dear :)

    ReplyDelete
  8. kalau lukis saye, lagi senang sebab sempoi je. kah! kah!

    *lawo le dear. :-)

    ReplyDelete
  9. Dani, Ieqah nk jugakk....
    kena bg upah tak??

    ReplyDelete
  10. @merahitujambu : sebijik ke? terima kasih :D

    ReplyDelete
  11. @wanni : terima kasih. dia memang comel . hehe

    ReplyDelete
  12. @aujinz : meh tengok muka. tak penah tengok

    ReplyDelete
  13. @joel : hehe. bukan kena stylist baru dapat karikatur. haha. sabor je lah

    ReplyDelete
  14. @amirah : ok cikgu. hehe. terima kasih sangat

    ReplyDelete
  15. @eqachuichui : uniknya nama you. terima kasih sangat. biasa2 je karya tu

    ReplyDelete
  16. @blog tips kurus : ada kesempatan boleh2. haha

    ReplyDelete
  17. @cik tikah : kesopanan dan kesusilaan

    ReplyDelete
  18. @ieqah : boleh email ke ckecikcomeldani@yahoo.com. harga minimum 30++

    ReplyDelete
  19. Wow, Very awesome. :)
    Teerbaaik ! Jealous betul tgk org berbakat++ ni.

    Gud Job :)

    ReplyDelete
  20. Nisa mmg pandai bergayer kn..
    n u punyer hasil kje tu cantik...
    from entry nisa jugak la i tau ur blog...:)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah