Menyanyi sambil scroll down

Cara aku menyampaikan perasaan. Nak buat video tapi line sangatlah "laju". Silalah tekan Play dan scroll down sambil ikut lirik kartun lidi tak seberapa tu. Semoga terhibur.

play the music








































































































































p/s : hari yang sedih perlulah muhasabah diri.

20 comments:

  1. sgguh kreatif sampaikan perasaan cmni ^^

    ReplyDelete
  2. Doodle lidi pun comel! menyanyi menghilangkan rasa duka..^__^

    ReplyDelete
  3. mmg terbaik penyampaian..
    hihihi

    ReplyDelete
  4. suka lagu tu... :)

    khairilmazri.blogspot.com
    khairilmazri.xoomsite.com

    ReplyDelete
  5. Entah kenapa , tapi guwaaa suka gila blog ni :)

    ReplyDelete
  6. @nadhirahnad : terima kasih. hehe :)

    ReplyDelete
  7. @caliph : terima kasih. luahkan cara macam ni memang menyeronokan

    ReplyDelete
  8. @azhafizah : betul. hilangkan sikit stress

    ReplyDelete
  9. @cik tikah : hehe. terima kasih

    ReplyDelete
  10. @hana : terima kasih sebab suka persembahan saya. sila vote. haha

    ReplyDelete
  11. @merahitujambu : lirik lagu. ha ni dengar ke tak lagu tu.haaa......hekhek

    ReplyDelete
  12. @mazri : lagu yang mewakili perasaan sekarang

    ReplyDelete
  13. @cik nurul : terima kasih. haha

    ReplyDelete
  14. @shafina : bagus la lu suka sama blog gua. haha

    ReplyDelete
  15. BEst lagu nih, nak donlod, nak donlod

    ReplyDelete
  16. perut kosong=lapo...

    camne Youtube tu bole jadi cinonet??

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah