Dilamar secara live

Phew..sweet gila cara Awal melamar Scha masa kat dalam Propaganza hari tu. Tapi kalau ikutkan pendapat aku, aku tak suka cara macam tu. Ok, semua orang tak sama pandangan. Itu pandangan aku sahaja. Sebab memang takkan dapat pun dilamar secara live kat tv macam tu. wkwkwk.


Lelaki macam Awal ni kira kreatif la nak melamar gadis idaman. Ada macam-macam cara nak melamar sampaikan cara gila pun ada. Cuba la search kat youtube, banyak teknik gila si lelaki buat untuk si makwe diorang.


Kes Awal dan Scha ni kira kes pertama la lamaran dibuat secara langsung. Phew! Apa pun, memang aku tak tahan la tengok orang sebak ni. Mesti nak terikut jugak sebak wuwuwuuu..


Semoga diorang berdua ni bahagia dan baguslah nak akhiri zaman bujang. Ramainya kahwin tahun 2012 ni. Aku bila la lagi kan kan kan... Eh eh lupa pulak. Kenapa karikatur Scha bertudung? Sebab aku sebagai pelukis tak seharusnya lukis wajah manusia yang tak menutup aurat. Dah tanya ulama dan ustaz bertauliah bab ni. Jadi, kena hati-hati.


Itu je entri kali ni. Dah lama tak update, so harap korang enjoy! :D

33 comments:

  1. Suke pendirian kamu x lukis yg tak menutup aurat. Gud job girl..

    ReplyDelete
  2. sweet je.memang susah nak tengok lelaki sebak n menangis untuk perkara baik.^__^

    tahniah untuk mereka.

    ReplyDelete
  3. sm2..xsuke le cr cmtu..huhu..

    ReplyDelete
  4. cun cun cun ! ^^
    respek prinsip dani yg nak lukis watak yg menutup aurat. thumbs up ! ;)

    ReplyDelete
  5. hehehe, comel je karikatur scha bertudung. ;D

    ReplyDelete
  6. comel sgt kalau scha bertudung. :D semoga dibukakan hatinya utk menutup aurat...syg dia krana Allah. :D

    eh3..tiba2 je komen pasal scha yg bertudung tu...hehe.

    ReplyDelete
  7. sweet je kan..ada org kutuk kata mana adat.sy pon x th nk isu apa pasal ni..tp tgok nampak sweet jee..

    ReplyDelete
  8. itula..baru nak tanye nape kartun scha bertudung...hehehehe ;p

    ReplyDelete
  9. @nurul harnani : terima kasih. beringat sebelum terlambat

    ReplyDelete
  10. @azhafizah : lelaki kalau menangis benda baik macam tu memang sweet gila kan

    ReplyDelete
  11. @mira maisara : weee..air mata berharga

    ReplyDelete
  12. @cik penguin : suka karakter tomboy scha. hehe

    ReplyDelete
  13. @qienah : tengah tunggu cara lamaran si dia ni. wkwkkww

    ReplyDelete
  14. @auni : terima kasih. harap istiqamah hendaknya

    ReplyDelete
  15. @auni : terima kasih. harap istiqamah hendaknya

    ReplyDelete
  16. @iznie : hahaha. takpe2..tak lari topik

    ReplyDelete
  17. @merahitujambu : doakan yang terbaik

    ReplyDelete
  18. @blog tips kurus : yup di astro. hehe

    ReplyDelete
  19. @n.i.e.y.x.z.h.a : sebab dapat agak akan ramai bertanya. so jawab siap2. hehe

    ReplyDelete
  20. fuuh.. menjadi karikatur tu.
    *taknak komen pasal ke"SWEET"an tuu.. nanti pnjg giler komen aku :)

    ReplyDelete
  21. haha.. bagus.. tidak mendedahkan aurat walaupun hanya lukisan kartun.. like!

    mmg cara lamaran Awal tu sgt sweet..

    Tapi, SWEET di dunia, SOUR di akhirat.. lepas mintak jd yg halal, pegi sentuh n tepuk plak kepala yg haram disentuh tu..

    ReplyDelete
  22. @keri : sepatutnya komen, boleh tahu pendapat ko. panjang pendek tolak tepi. aku sanggup baca. :)

    ReplyDelete
  23. @solihin : haha. betul tu.percakapan tak seiring tindakan

    ReplyDelete
  24. emmm i tak paham napa baru nk lamar ek..bukan dorang dah siap tmpah baju ke..oppps sorry pminat awal n scha hehehehe..
    plastic tul!!

    ReplyDelete
  25. @ezan : macam kita kan kan kan

    ReplyDelete
  26. @sisdee : eh yeke? hahaha. so ini perancangan pelik.

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah