Harap entri ni sweet padamu

Pesanan : Sila tekan play (di bahagian bawah gambar) untuk menghayati entri ini.


play the music


Ehem ehem dan ehem. Saya, Nurdani ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran kepada kawan blogger saya iaitu Nin Fazren Elyana yang telah pun genap berusia 22 tahun pada 15 Mac 2012. Lambat post entry ni sebab sengaja. Keh keh.


Nin adalah salah seorang blogger pertama yang jumpa aku tahun lepas. Gathering suka-suka di sekitar Shah Alam dengan Jerung Jahat and Kak Jue Nara. Pertama kali jumpa dia, dia memang gila-gila dan suka betoi ketawa. Muahaha.


Terima lah hadiah tak seberapa ni daripada Dani dan suami. Ceria-ceria selalu.



Nin, rasa sweet tak entri ni macam Ezan? Hahaha. Ok sori Ezan. You punya entri khas lagi sweet. Gua suka baca :D

26 comments:

  1. perghhh... suwittt.. koh koh koh

    ReplyDelete
  2. Memang sweet!Happy birthday untuk Nin.

    ReplyDelete
  3. @amran syah : meh meh cepat. haha

    ReplyDelete
  4. @cik rose cute : terima kasih sudi follow blog ini :)

    ReplyDelete
  5. @sam benjami : like sugar. hehe

    ReplyDelete
  6. @azhafizah : hehe. terima kasih fiza

    ReplyDelete
  7. Dah kata dah.. dah kata Dani ni hebak melukiss . sebijik kemain yang dia lukis dengan muka Fazren. kakaka

    ReplyDelete
  8. ahaha..lagu xleh blah..pecah perut dga lagu..hahaha..tp sweet..hehe

    ReplyDelete
  9. @nia si drumstick : haha. lagu tu sedih kan...sobs

    ReplyDelete
  10. @nanad : nah lolipop sebab awak kata sweet

    ReplyDelete
  11. cantiknye. kite nak jugak boleh? :P

    ReplyDelete
  12. Ya Allah terharunya dengan apa yang awak buat nei Dani.Thank yo so much dear.Saya sangat sangat menghargai entry yang sweet gila nei. :)

    ReplyDelete
  13. @ezan : yela2 makcik ezan. hihihi

    ReplyDelete
  14. @ct luna : terima kasih.. eh2

    ReplyDelete
  15. berjujuran air mata. hahaha.. happy birthday too!

    ReplyDelete
  16. @cik tikah : sedih sangat lagu tu agaknya. hehe

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah