Berkumpulnya artis di sini

gadis itu aku.bajet nak jadi tasha manshahar, najwa latif dan lain-lain. ehek.
Bak kata Mat Luthfi, artis ialah orang yang buat art. Art is. Dengan itu, ramailah artis dalam group yang dipanggil We Love Arts atau lebih dikenali sebagai WLA.



A lot of compliments by the members that they really enjoy with this group yang mana boleh dikatakan setiap kali ada ahli baru, akan diraikan kedatangan diorang. Kira macam sambut menantu la. Kihkih. Perkara paling seronok ialah bila ahli-ahli sangat sporting dan boleh tahan nakal la sebab suka membahan typo orang lain. Typo detector memang ramai dan benda ni memeriahkan suasana je sebenarnya. 




Ini admins yang bertanggungjawab jaga group seni.
Comel kan kesemua admin? hik hik.




WLA juga ada blog sendiri. Blog yang dijaga oleh admins group iaitu Azhafizah, Firdaus, Syarafi dan aku. Buat masa ni macam masing-masing sibuk so blog tak sempat nak update setiap hari. 
klik untuk terus ke blog WLA

Kalau korang yang berminat nak join tu, aku bagitahu awal-awal la, sesiapa yang ping entri yang tak berkaitan seni, post benda yang minta like/vote, letak link churpchurp ke apa benda lagilah, memang aku dengan admins lain akan delete post and remove user. Dah terang-terang letak kat photo group "Hanya ping entri dan post yang berkaitan dengan arts sahaja". Lagi satu, kalau post karya tapi sebenarnya karya orang lain. Kira kes copycat la. Memang admins akan delete.

Logo kreatif yang direka oleh Firdaus (admin) dan edit mesej peringatan oleh Azhafizah.
Do you like art? Jom la join 482 friendly members (buat masa ni) sharing their arts and tutorial di facebook. Kongsikan karya korang juga!

33 comments:

  1. walaupun member tak sampai 1k..tetap meriah dan best..admin comel2 blako...kakaka :D

    ReplyDelete
  2. tak berani nak join... sume retiss

    ReplyDelete
  3. macm tak layak je nak join...semua retis

    ReplyDelete
  4. oh..ini ke yang dani nak buat tu..thanks dani berikan komitmen pada wla..yeah.terima kasih semua yang menyokong wla..semoga terus maju.

    ReplyDelete
  5. nak termuntah tengok komen keri dgn wan..=.='

    ReplyDelete
  6. nak buat tp x reti.. hehe

    ReplyDelete
  7. haha,, sesi ice breaking yg betul2 memecahkan ais .. suka la WLA .. ^^

    ReplyDelete
  8. mcm mana nak contact yer..nak mintak tolong buatkan ilustrasi dalam buku rujukan pelajar lar...

    ReplyDelete
  9. saya berminat dgn ilustrasi doodle yg awak buat tu...cadang nak buat ilustrasi utk kulit buku dan dlm buku....sy x pandai buat..susah jugak kalo xde skill seni nih..
    soo..kalo x dpt pon bole cadangkan sesapa yg saya bole dpt khidmat..email sy nfreeza@yahoo.com.

    ReplyDelete
  10. salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  11. wah ! lain kali mention nama kita ye :P

    hehe, gurau je :D

    ReplyDelete
  12. @myra azraff : haha. meriah tu penting

    ReplyDelete
  13. @cik tikah : mereka semua ohsem kan kan

    ReplyDelete
  14. @azhafizah : ha yang ni le.hehe

    ReplyDelete
  15. @hitsugaya hadi : meriah sokmo :D

    ReplyDelete
  16. @aikanzirf : ok nanti saya email

    ReplyDelete
  17. @sherweiyna : terima kasih :)

    ReplyDelete
  18. eh dil pon artis jugak laa kan???hee..#nak jugakkk..

    ReplyDelete
  19. @cik dil : semestinya artis.hehe

    ReplyDelete
  20. mmg ohsem sangat group tu.. besttt.. ^_^

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah