Eh doodle kahwin lagi

Tahniah kepada Kak Nanie dan suami yang dah selamat nikah pada Disember yang lalu. *edit entri. Ehek. Baru hari ni dapat buat kad ucapan perkahwinan ni untuk Kak Nanie sebab agak sibuk buat kerja itu ini. 



Mula-mula nak lukis muka sebenar, tapi serius itu semua ambil masa. Jadi aku decide untuk buat doodle menyerupai gambar sebenar je. Cepat sikit siap. Bahagian baju pengantin perempuan je kena lebih detail sebab ada manik-manik.



Semoga perkahwinan Kak Nanie bahagia selamanya bersama suami tercinta. Pasangan comel ni pilih warna merah putih sebagai tema perkahwinan. Sangat menyerlah dan berani bila guna warna ni. Sekali lagi, tahniah kak...dah jadi isteri orang. Feeewiiitttt...




*nak tempah doodle perkahwinan? boleh terus email ke ckecikcomeldani@yahoo.com untuk maklumat lanjut.


22 comments:

  1. dear - thank you so much.. ya allah rasa terharu sangat.. lagi satu, sis kawen on dec la dear. hehe

    ReplyDelete
  2. comel. t cik tikah nak kawen, dani sanggupkan lukis kan? hehe..

    ReplyDelete
  3. merah menyerlah..nmpak mewah...

    ReplyDelete
  4. realnyaa..rajinyaa..haish..dan baik hati..^_*

    ReplyDelete
  5. @laskar pelangi : comel kan mereka

    ReplyDelete
  6. @nurul harnani : dah edit. haha.ingatkan feb/mac

    ReplyDelete
  7. @hanamiko sakura : wee tq :D

    ReplyDelete
  8. @cik tikah : bilanya kahwin..kena booking awal :D

    ReplyDelete
  9. @azzah : betul-betul. dah sesuai untuk yang berani tonjol warna terang macam ni

    ReplyDelete
  10. @elyna mirsada : terima kasih, alhamdulillah. segala pujian bagi Allah

    ReplyDelete
  11. @arra ahmad : hehe. terima kasih :D

    ReplyDelete
  12. @merahitujambu : real ka? haha. terima kasih. suka sangat lukis doodle kahwin tunang ni

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada pengantin.Moga kekal bahagia hingga akhir hayat.aminn...cantik doodle dani..combination warna pun menarik.^__^

    ReplyDelete
  14. Cantiknya doodle ni.. Selamat melayari bahtera perkahwinan buat pasangan pengantin.. :)

    ReplyDelete
  15. kawan2 dani - terima kasih atas wish semua. amin, smoga semuanya baek2 saja..

    @dani - sis pinjam n minta kebenaran nak copy masuk entry sis ye.. hope dapat bagi kebenaran..

    tq dear

    ReplyDelete
  16. @harnanie : boleh kak. tak jadi masalah

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah