Blog masuk Majalah Remaja

Teruja betul bila ada sorang blogger yang baik hati ni bagitahu aku dalam email yang mana blog aku masuk Majalah Remaja. Siap print screen tu. Pehhh. Rasa riak mula menakluki diri tapi ditepis sekuat hati. Tak baik riak-riak ni. *Tadah tangan. Bersyukur, bersyukur.


Dah betul sangat ni. Header lama aku. tak pasti 2010 atau 2011.



Dulu aku guna header gelap gelita tu. Macam kat bawah ni.
Eh rindu pulak header lama. Hik hik.
Kalau ada yang masih ingat dengan header ni, korang mesti tahu yang aku kerap tukar status dekat atas ayat younique tu. Header ni sempena tahun baru 2011 kalau tak silap.



Ok kembali ke tajuk utama.Tapi musykil. Blogger ni lupa edisi bila. Takpa takpa. Aku try cari. Tapi tak jumpa jugak. Sedih! Satu hari tu, ada kawan sejak sekolah sampai sekarang ni, kol aku. Katanya nak pegi pesta buku dekat Karangkraf Shah Alam. Eh yeke entah pesta buku. Bukan kot. Tak pasti event apa sebenarnya. Main taram je aku taip.



Jadi, aku pun minta la jasa baik dia untuk carikan Majalah Remaja yang ada blog aku. Tapi disebabkan rasa macam tak nak menyusahkan dia, aku minta dia beli je edisi tertentu macam yang blogger tu kaborkan, dengan harapan memang ada terselit blog aku dekat situ.



Lepas je kawan aku hulur tiga majalah tu, satu pun takda blog aku. Aih.. tekanan ni tekanan. Macam mana aku nak kabor kat seluruh dunia yang blog aku masuk Remaja ni. ngahaha. Tapi takpelah. Best jugak featured dalam tu. Rasa popular sekejap.




*korang ada tak majalah yang ada blog aku tu? nak beli nak beli..email ye. kihkih.

25 comments:

  1. tu ada orng edit je tu biar nmpak cam masuk mjlh... haha

    *adoi.. jgn baling selipar saiz 3 tu, sakit!

    ReplyDelete
  2. wah, dani dani. femes dh dia. hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya.. blog aku harapan laa nak masuk kot... mungkin sebab aku dah tak remaja... kah kah kah

    ReplyDelete
  4. seronot nyee blog masuk magazine...

    ReplyDelete
  5. wah masuk majalah? bestnya :)

    ReplyDelete
  6. Wow! kak dani makin femes. hiks! tahniah kak :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah...glemer kome yek...

    ReplyDelete
  8. terbaik wokkkkk..blog ptt masuk majalah pon

    ReplyDelete
  9. just..nak ucap tq kat adik dani..kerana dari blog awak..ahkak dh belajar lukis muker sndiri guna ecxel..seriusly.lg best dari photoshop (mcm haku reti sesangat guner)... tq sesangat...

    ReplyDelete
  10. @keri ikhwan : sabor je la hai

    ReplyDelete
  11. @cik tikah : tak femes pun tikah. rezeki terselit dalam tu je

    ReplyDelete
  12. @elyna mirsada : terima kasih :)

    ReplyDelete
  13. @aujinz : nanti masuk jugak. blog ko tu best tahu?

    ReplyDelete
  14. @pondok usang : yang tak bestnya bila magazine tu tak jumpa pun

    ReplyDelete
  15. @atiqah : alhamdulillah. tapi sayanglah tak jumpa pun

    ReplyDelete
  16. @mierull zul : tak femes pun. serius. ni rezeki dapat masuk

    ReplyDelete
  17. @nia ridzwan & @iella : terima kasih :)

    ReplyDelete
  18. @biqa hatmin : nah. *hulur tapak kaki

    ReplyDelete
  19. @merahitujambu : penerangan blog tu memang bulat2 dia ambil daripada satu blog ni

    ReplyDelete
  20. @khizmuras : sama-sama. teruja bila ramai suka melukis guna excel :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah