GIVEAWAY: 1960 Moustache

Dah lama tak join giveaway dalam dunia blog ni. Memandangkan tadi masa jenguk blog Nisa Kay, dapat tahu ada giveaway menarik daripada Fya Zainal pemilik 1960 Moustache. Tanpa fikir lama-lama, dengan harapan nak menang any top/ring from 1960 Moustache, jadi aku join la. Boleh pilih mana-mana tuuu.



Cuma ada four steps untuk join giveaway ni ;
  • Spread this Giveaway ni dalam blog korang
  • doa-doalah menang :)



Seorang daripada 5 pembaca bertuah, akan dapat mana-mana top yang korang nak daripada 1960 Moustache collection. Gila best kan?





5 pembaca bertuah pulak akan dapat mana-mana cincin daripada koleksi 1960 Moustache.

Apa lagi yang korang tunggu? Buat new entry dan join cepat-cepat. Harap-harap dapatlah merasa hadiah best tu daripada 1960 Moustache Collection kan?

4 comments:

  1. unique lah hadiah dia..Moga ada rezeki dani.^__^

    ReplyDelete
  2. @cik tikah : terima kasih :D

    ReplyDelete
  3. @azhafizah : join la jugak fiza. best tu

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah