Sentiasa sold out...ggrrr

Malam semalam yang agak kelam kabut. Jenuh cari pakaian yang dah lama aku nak sangat sangat dan sangat. Oh dan jenuh jugak menjelajah ke website itu ini tapi kadang-kadang macam tak menepati apa aku nak. Eh jap. Gatal tangan kiri.



Ok. Lepas tu ada dua tempat je menarik hati campur dengan kerambangan mata antaranya Pastelina. Rasanya ramai yang dah biasa dengar dengan nama tu. Apa yang buat aku tertarik, sebab warna dia. Ohohoi..banyak yang cantik. Sampaikan aku semput tak cukup pernafasan akibat pakaian terlalu cantik. 




Aku belek-belek setiap entri dengan harapan nak membeli namun gagal. Semua caption, SOLD OUT. Tekanan tekanan.


Price RM40 dan sold out from Pastelina. *smile :(   ..eh salah jalan.  :)
Memang tak pelik pun sebenarnya kalau sold out. Sebab cantik-cantik mak aih aih ni. Tapi tetap rasa arghhhh kenapa la sold out lagi dan lagi. Tolong la taip available atau reserved dekat aku ke. Nak sangat sleeveless top ni. Nak gabungkan dengan long cardi dan maxi skirts jenis chiffon yo. Berkenan gaya Maria Elena dengan Dena Bahrin sebab tudung besar tutup dada dan baju yang loose macam kemeja dan skirt. :)




Walau macam mana pun, korang boleh dapatkan pakaian ohsem ni di Pastelina. Ada banyak pilihan yang boleh menyebabkan kita nak beli semua. :D




Tapi alhamdulillah aku dapat kawal, sebab duit memang dah bajet nak beli apa yang penting sahaja dan aku bukan jenis beli sekali, beratus-ratus habis. Oh no no. Heh heh. Bukan kaki shopping. Selalunya kalau keluar shopping, mesti akan guna dalam 80 hengget ke bawah macam tu la samada beli dress atau top. Paling banyak dua items.




Ok lagi satu jenama, Cala Man. Fuh. Sangat susah nak beli sebab sentiasa sold out. Baru tengok beberapa minit eh eh dah reserved. Dah macam kena lawan siapa cepat dia dapat. Aku sebenarnya berkenan dengan dua tiga buah sling bag daripada calabag keluarga Cala jugak ni. Kasut aku tak berapa gemar walaupun cantik ya amat. Mungkin sebab aku lagi suka pakai beach sandal je kot. hahaha.





Butik Cala Qisya ada dekat Shah Alam. Area seksyen 7 pusat komersial je sederet dengan Sen Heng. Macam-macam jenis kasut, dress dan blouse yang cantik-cantik ada dijual tapi sold out. Ya. Harap sling bag ehem ehem tu restock. *gosok-gosok tapak tangan.




Kalau ada kemampuan, beli. Kalau ada duit lebih, beringat-ingat. Kalau barang out of stock, tunggu dia restock. Sekian.


22 comments:

  1. benda comel comel mmg cpt habis. hehehe

    ReplyDelete
  2. cantiklah baju tu dani! nak juga! XD

    ReplyDelete
  3. salu fedupppp,sebabnya out of stock,huk

    ReplyDelete
  4. meme santek2 baju dorang.. da lma xbli bju online

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaa....ingat salah masuk blog tadi...takpa..tak de rezeki la tu.mungkin lain kali kot...

    ReplyDelete
  6. Mmg sgt geram bila brg dah sold out T.T

    Pastelina tu cntk2 kan :)

    ReplyDelete
  7. @cik tikah : tu la kan. uhuk uhuk

    ReplyDelete
  8. @fyfy liew : pegi beli cepat! haha. *padahal belum restock

    ReplyDelete
  9. @onie : bukti baju2 diorang gojes

    ReplyDelete
  10. @kawaii dysha : sekarang menggila sikit online shopping ni. hehe

    ReplyDelete
  11. @yus artz : awat rasa salah masuk blog cek? haha. saja tukar warna blog. harap2 ada rezeki

    ReplyDelete
  12. @fya zainal : outfits daripada 1960 moustache pun kena grab cepat2 ni

    ReplyDelete
  13. kita lagilah.tk pernah pon shopping on9.tp suka cuci mata tgk brg2 yg comel2 ni.

    ReplyDelete
  14. hahahha.. inilah gegadis.. XD

    ReplyDelete
  15. @ascil : comel-comel kan. hehe

    ReplyDelete
  16. @aujinz : shopping sekali sekala. haha

    ReplyDelete
  17. memang pun, selalu kalau menda yang kita berkenan mesti habes cepat.. huhuhu


    jom tgk tudung-tudung cantik
    http://www.gerobokecik.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Amboi shopping onlineee!!! Dani apsal deaktif twitter? Kenapa? Kenapa?

    ReplyDelete
  19. @den : tu la. wuwuwu. ok nanti terjah. hehe

    ReplyDelete
  20. @ezan idma : la..baru sedar aku dah takda twitter ke? haha. saja nak kurangkan online. fokus blog dengan email je :) rindu lettew

    ReplyDelete
  21. memang gojes pongggggggg :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah