Illustrasi Liza Razak


Bagi sesiapa yang memang kerap ikuti perkembangan blog aku ni, mesti perasan yang aku cukup suka lukis benda berkaitan fesyen ni, sebabnya, ini aku punya passion. Passion dekat pakaian yang digayakan tapi ikut mood la jugak. Kadang-kadang mood ke laut sampai dah takda bot nak ditumpangkan ke darat, aku memang takkan lukis la. Melainkan kalau tempahan. Haruslah berenang ke tepian pantai dalam keadaan mengenggam obor simbol berjuang demi tanggungjawab dan amanah orang kepada kita. *hiperbolanya itew euw euw.



Lagi satu, aku suka tengok gaya Liza Razak kalau pergi mana-mana event, walaupun agak baru jugaklah mengikuti perkembangan blog Liza Razak ni. Oh, lukisan tu aku rujuk gambar dekat headernya. Style.. *two thumbs up.

44 comments:

  1. BE suka tgk deisgn nurdani. How much would u give to create a picture of me..?

    ReplyDelete
  2. @brighteye : nak macam yang kartun tu ke? boleh email saya melalui ckecikcomeldani@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. setailo:)

    perempuan dengan fesyen adalah kembar siam..

    ReplyDelete
  4. kan.. saya suka terjah blog dia.. :D

    ReplyDelete
  5. Baju ngan skirt tu menjadi. nampak lembut

    ReplyDelete
  6. kak liza! my fashion idol.suka tengok style dia.

    ReplyDelete
  7. ototooo , comell! :'D
    Akak , cemana eh klu guna paint tool sai tp kita nk buad corak kt tuudng tuu ? :)

    ReplyDelete
  8. tengk lukisan tue macam boleh rasa kain jenis lembut tue.. koh koh koh

    ReplyDelete
  9. bestnye ad org lukiskan gmbr sndiri..bilelah nk dpt pluang :-)

    ReplyDelete
  10. mmg stylo tapi kaler brown...fail...hehe

    ReplyDelete
  11. Comeel. Tuan yg lukis lg comel. Eh

    ReplyDelete
  12. luv fashoin too..cntk lukisan dani

    ReplyDelete
  13. Salam dani.. :)

    Oh..blog liza..urm,ada 3,4 kali gak termasuk kesana.

    Yg bestnya, gambar2 dalam blog dia ^_^

    ReplyDelete
  14. awok suka eh tgok org berfesyen..lukisan menjadikan ispirasi awok..terbaik2

    ReplyDelete
  15. auww...semakim cantiknya illustrasi kak dani..

    ReplyDelete
  16. Fashion is passion. True True True. raya nanti fashion apa? hehe.

    ReplyDelete
  17. Liza Razak memang punyai jiwa fashion dalam class tersendiri.

    ReplyDelete
  18. @kawaiidysha : outfit dia best

    ReplyDelete
  19. @nazha anua : heeheeheeheeeeee

    ReplyDelete
  20. @hanamiko sakura : suka tengok gaya dia kan? menarik dan sopan

    ReplyDelete
  21. @keri ikhwan : bila ko tegur ni, baru aku perasan. hehe terima kasih

    ReplyDelete
  22. @ascil punye lah : kan?kan? suka jugak. hehe

    ReplyDelete
  23. @amal : dah email dekat amal :)

    ReplyDelete
  24. @aujinz : hehe. kain jenis... lycra ke cotton entah

    ReplyDelete
  25. @sibudakkurus : rajin2 le ke sini. eh2 :D

    ReplyDelete
  26. @lelakisemalam : hang tak minat brown ka lagu mana?

    ReplyDelete
  27. @ezan idma : janganlah puji saya. saya nak terkembang segala ni

    ReplyDelete
  28. @elyna mirsada : sama la kita. terima kasih ya :D

    ReplyDelete
  29. @tinta lana : yup. dia banyak kongsikan gambar instagram. cantik2

    ReplyDelete
  30. @merahitujambu : ha'ah MIJ. walaupun diri sendiri ni tak mampu nak bergaya macam tu. ehek

    ReplyDelete
  31. @simplyseoul : raya nanti pakai baju kurung je. hehe

    ReplyDelete
  32. @fifie : kelas kau jah..... eh2

    ReplyDelete
  33. wahhh...terharunya !! cantik pulak tu !! nak amik doodle ni boleh? nak letak kat entry..comel sangat !! thank you !! :)

    ReplyDelete
  34. @azhafizah : she is adorable :)

    ReplyDelete
  35. @liza razak : boleh :D hehe terima kasih

    ReplyDelete
  36. Salm perkenalan...di terjah dr blog liza....rietta suka tgk picta kt blog dia...sbb rietta suka ohotography n rietta suka fesyen walau rietta xpndai berfesyen....

    Pss.....lukisan tu sngt chantek....kain dia looks real....sangat adorable....kagum dengan anda....

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah