Illustrasi Shea Rasol


Shea Rasol
Latar belakang : Paint Tool Sai
Imaginasi : Datang daripada Allah lalu diluahkan terus ke dalam 'canvas'
Tema : Fesyen, Beauty, Sopan
Copyright : Nurdaniub.blogspot.com (saya ya ya ya ya)


Semestinya lukisan ni bertujuan untuk meluahkan rasa teruja dengan gaya Shea. Kebaya riau yang dipakai Shea Rasol tu mengundang keinginan nak membeli sepasang untuk raya. Namun begitu, mahal benar harganya. Tiada yang benar, melainkan yang benar-benar belaka. Kalau terlebih mampu, barulah aku akan beli. Sepasang pun jadi seh....

25 comments:

  1. chantek la dani..mmg kreatif.. ^^

    berkenan jugak baju tu tapi ingkos yilekkk..hahaha

    ReplyDelete
  2. tak dapat beli,dapat lukih pun jaadilah..

    ReplyDelete
  3. suka di shea ni..gaya diaa, comel2 jee..alaa, jahit sndiri je baju tu..senang..=)

    ReplyDelete
  4. you always impressed me lahh. suka sangat tau. smooth je ur doodle :)

    ReplyDelete
  5. Ya Allahhh. You're so talented sis. Seriuosly i impressed. :D

    ReplyDelete
  6. @nieyxzha : kita kongsi la.haha

    ReplyDelete
  7. @yus artz : oh terima kasih sudi hadir runway saya. ahaksssss

    ReplyDelete
  8. @sibudakkurus : daebakk?

    hehe terima kasih

    ReplyDelete
  9. @nazha anua : rasa puas jugak gitu.ehek

    ReplyDelete
  10. @cik dil : ha'ah kan..jimat ongkos

    ReplyDelete
  11. @rara nasiha : alhamdulillah dengan izin-Nya menjadi jugak. terima kasih :3

    ReplyDelete
  12. @amy syahirah : segala puji bagi Allah :)

    terima kasih ya kamu

    ReplyDelete
  13. mahal sangat ker?.. jahit sendiri tak boleh?.. XD

    ReplyDelete
  14. @aujinz : tengah jahit la nih... herghhhh


    :)

    ReplyDelete
  15. Wah !! Cantiknya... Boleh tak akak buat tutorials macam mana nak lukis doodle guna paint tool SAI ? Saya pandai melukis guna software tu cuma tak cantik sangat. Hope akak bolehlah tolong saya.

    ReplyDelete
  16. @nurul :cuba terjah blog Cheebes Doodle macam yang ada dekat bloglist 'oh pelukis bergaya' saya.

    dia ada buat tutorial semua yang berkaitan paint tool sai.

    saya sendiri pun belajar daripada dia :)

    semoga dapat membantu :)

    ReplyDelete
  17. Wow!!! So CUTE!KAWAIIIIIII I WISH I HAD ONE TOO!!!

    XOXO

    http://mydreamybubble.blogspot.com/

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah