Frame

Ilustrasi Shea Rasol / #fashionillustration / #blogger / gambar daripada Shea Rasol.

Bila hasil kerja jadi cenggitu, tak sangka pulak nampak cool (bagi aku). Tersenyum sorang-sorang den ha. Syukur kepada Allah sebab dengan izin-Nya, terhasil karya yang dah mula mendapat perhatian orang lain. Alhamdulillah.


Rasa macam nak buka galeri seni untuk ilustrasi muslimah fashion blogger. Kalau dapat sponsor. ngahngah. K. :D

31 comments:

  1. Salam.

    Apa2 hal, saya sokong! hahaha.

    Sponsor? errr..sponsor doa leh tak dani.. ^_^

    ReplyDelete
  2. ya Allah dani serius sngat cantik... memang cantik diframekan,, lg cantik kalo bt wallpaper kat dinding kedai2 baju kan...tmpg bangga gak dani>.<

    ReplyDelete
  3. kenapa sweet sgt haaaaa? hehe....

    ReplyDelete
  4. wah wah wah!!sgt cool!!ada exhibition ke? :D

    ReplyDelete
  5. waaa..kreatif + semua cun2.. klau nk suh buat cmni jgk..agak2 boleh x? hehe :D

    ReplyDelete
  6. Daniiiii bukan bg awk je taw .bagi sy juga okay mmg sgt terbaik!!!!
    Saya doa utk awk berjaya!

    ReplyDelete
  7. support kawan dr belakang..hehehe...mcm best je tgok hasil kita di pamirkan

    ReplyDelete
  8. @◕ Kawaii D Y S H A ◕ wah..kalau dijadikan wallpaper butik...syukur..

    ReplyDelete
  9. @onie kurangkan gula dalam minuman, tambahkan manis dalam kehidupan. hehe

    ReplyDelete
  10. @kiru magu bukan. hehe. koleksi blogger tersebut sahaja :)

    ReplyDelete
  11. @wawa abdullah boleh tapi buat masa ni tak dapek den nak buat. tahun depan tompah la dongan den yo. hehe

    ReplyDelete
  12. @Jna marcello terima kasih. sokongan anda, semangat saya

    ReplyDelete
  13. @Mahabbah Athirah terima kasih. nanti dah buka, saya akan inform :)

    ReplyDelete
  14. @merahitujambu sokongan kamu, semangat saya. heheh. rasa macam galeri sendiri kan MIJ?

    ReplyDelete
  15. lawa lawa lawa.

    berbakat berbakat berbakat!

    terbaik lah!

    ReplyDelete
  16. serius kagum! cantik! nak belajar buat camni jugak...tapi takde mase..bila nak pandai =__='

    ReplyDelete
  17. comell ! bestnya tangan berseni ni. :D

    ReplyDelete
  18. @Azhafizah Md Nor fiza sibuk sekarang kan..fokus. nanti ada masa, fiza buat. sah2 hebat gila.

    ReplyDelete
  19. @ct kektus semua orang ada seni.insya Allah kalau cuba, semua boleh buat :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah