Hari raya korban


Salam perantauan daripada Switzerland. ngahngah. K.

27 comments:

  1. selamat hari raya korban, tu lembu kat switzerland tu... pos cikit kebau:)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya korban, tu lembu kat switzerland tu... pos cikit kebau:)

    ReplyDelete
  3. lembu switzerland kena sembelih dakk? haha.

    ReplyDelete
  4. selamat beraya ! hehee
    comeii si lembuu tuu. :D

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya korban adinda nurdani

    tumbang lembu bape ekor thn ni?

    ReplyDelete
  6. comel nye lembu dia xDD!
    lembu tompok2 kegemaran saya..
    ngeh. *berangan jap*.

    shalam2, selamat hari korban :D

    ReplyDelete
  7. salam aiduladha...

    jauh beraya tu...lembu switzerland ker tuh...buat korban eh..huhu

    psst: doodle header tu memang tak de mate eh?

    ReplyDelete
  8. wah, beraya di perantauan ke? hehe
    lembu tu xkena sembelih kan, sbb tu happy je?hehe

    selamat hari raya aidiladha ;)

    ReplyDelete
  9. Lembu Encem!!!
    Selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  10. @✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ dekat header tu memang tak letak mata sebab nak tunjukkan yang saya ni pemalu.waakakakkak

    ReplyDelete
  11. @Secrets of A Teenage Girl tak lah. sesaja je tu. lembu tu gembira.hahaha

    ReplyDelete
  12. cer try buat dudel lembu tengah disembelih.
    hehehe

    ReplyDelete
  13. gebu je lembu ni. sayang nak korbankan..

    *dah expired baru tengok, huhu!

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah