Ilustrasi blog Suri Raudhah


Assalamualaikum. Hai hai! Kemain happy benor aku hari ni. Bukan apa, lega sebab akhirnya dapat siapkan lagi satu tempahan ilustrasi untuk header blogger ni.


Namanya Intan Faridah. Nama blog memang cantik, Suri Raudhah. Dapat rasa ada unsur Islamik dan sifat kewanitaan/keibuan di situ bagi aku.


Alhamdulillah cik Intan ni senang sangat nak dibawa berbincang. Paling best sebab cik Intan ni sanggup tunggu agak lama untuk lukisan siap sebab aku sangat sibuk lukis empat, lima ilustrasi perkahwinan yang kena disiapkan cepat.


Aku cuma buat ilustrasi. So gambar di atas tu cuma sebagai contoh sebab cik Intan akan alter sendiri header sekali dengan ilustrasi ikut apa yang dia inginkan. Aku tak buat pun header sebab header tu memang dah tersedia ada di blog cik Intan.


Warna tema yang cik Intan minta untuk ilustrasi, memang aku pun berkenan sebab warnanya lembut dan ceria. Ayat' Suri Raudhah' tu pun cantik walaupun simple. Cik Intan yang buat sendiri tahu?



bila kita buat apa yang kita minat, insya Allah dengan izin-Nya memang jadi senang sangat.

17 comments:

  1. thanks dani..:)
    akhirnya dpt jgk hasilnya.tulisan header tu nnti nk ubah ikut peredaran masa n mood..hehee..

    apapon snang nk bekerjasama dgn dani..nxtime klu ada tempahan lain kt email yer..:)

    ReplyDelete
  2. @intan faridah : boleh2. email je, saya akan bersedia membalas :D

    terima kasih sekali lagi :D

    ReplyDelete
  3. nice! bestnye...akk sy pndai buat cmnie tapi tulah mcm dani, busy dengan customer die.hehe

    ReplyDelete
  4. @fyfy liew : warna pilihan cik intan. saya pun suka. hehe

    ReplyDelete
  5. @sibudakkurus : wah...mesti gempak kan? teringin nak tengok hasil orang lain. hehe

    ReplyDelete
  6. Cantikk! Warna lembut + ilustrasi comel, terbaik! Nama blog pun baik. ;)

    ReplyDelete
  7. @yousof : nama blog yang baik. betol2

    ReplyDelete
  8. @jna marcello : pang! ha jeles lagi tak? hehe

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Lembut kaler pilihannya.. ^_^

    #Dani..lana taktau lana sorg je ke apa..tpi siang tadi, bila lana klik button komen, tak boleh.

    ReplyDelete
  10. @tinta lana : patutlah.......
    terima kasih bagitahu. ada masalah bahagian coding tadi

    ReplyDelete
  11. Ya Allah..lajunya dani datang blog kita..malu lana camni,hahahaha.

    Thanks dani.. Lana suka komen2 dani..ada unsur diskusi ^_^

    ReplyDelete
  12. @Tinta Lana hehe. saja nak tukar2 pendapat. berkembang sikit otak

    ReplyDelete
  13. dani.. cantik la.. kalau nak order gak camne?

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah