Tahniah kepada pasangan ini


Bila tengok gambar orang kahwin ni, terngiang-ngiang lagu kahwin. 


'Aih kompang dipalu....pengantin malu..ewah! Duduk bersanding.....tersipu malu'


Bakal pengantin yang sama cantik sama padan ni akan melangsungkan perkahwinan awal bulan Disember 2012 ni. Alhamdulillah dapat jugak aku siapkan ikut kehendak Cik Syikin. Gaun pengantin tu adalah idea Cik Syikin sendiri. Selalunya aku buat baju kahwin tradisional atau kurung moden, tapi kali ni gaun, so nampak menarik sebab berbeza.


Semoga Cik Syikin dan Encik Faiz kekal bahagia ke akhir hayat until jannah dan dapat zuriat yang soleh dan solehah. Amin. Tahniah! :)


mood : Benda paling aku takut ialah, lukisan lambat siap. Sekian.

12 comments:

  1. oh..sangat sweet gambar tu ^^ pandai nyer awak wat~ T sye kawen agak2 leh la tmph kat awk tak? hehe *berangan

    ReplyDelete
  2. waah... lukis sendiri ke? cantik!! Tu lah selamat pengantin baru jugak buat syikin dan faiz! :)

    ReplyDelete
  3. lawa lukisan ni...bila pla ang nak lukis muka TAK ensem abg long ni adinda nurdani??

    hihihi...^^

    ReplyDelete
  4. omeinyaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak :D

    ReplyDelete
  5. memang tkt..nk siapkan diorg punya.nk siapkan kitapunya lagi..fenin

    ReplyDelete
  6. @Khalilah MNor hehe terima kasih. tahniah kepada mereka

    ReplyDelete
  7. @onie saya memang comey. eh2 silap. terima kasih.hehe

    ReplyDelete
  8. Comel la...cantek..pandai lukis tang muke tu ^-^

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah