Kejadian di bilik air yang tak disengajakan

bilik ayor / paint tool sai

Kejadian tak semenggah ni berlaku tanpa sengaja. Fed up jugak den ni ha. Nak gosok gigi tapi terletak pencuci muka dekat berus. Punya la yakin bubuh menatang tu dekat berus gigi tanpa was-was.


Walaupun pencuci muka dengan ubat gigi masing-masing ada tujuan memutihkan, tapi boleh tahan biul jugak le kalau buat benda songsang macam ni.


Pernah jugak nak cuci muka, tapi terambik ubat gigi. Apa ke gila la aku ni. Nak cepat sangat gamaknya. Berangin muka. Hew hew. Shampoo rambut pulak aku terguna dekat badan. *Aaa.. terbayang badan tumbuh bulu dengan hebatnya.


Er.. korang pernah kan? kan? Ke aku sorang je cenggitu? Heh heh.

37 comments:

  1. penahhhhhH! buh pencuci muka kat berus gigi,lazat berkrim tahu,haha

    ReplyDelete
  2. Hahaha! Kak.. Tergelak den sorang2 dekat sini. Pernah terjadi. :')

    ReplyDelete
  3. 2nd kot..hehe..

    ubat gigi tertukar dgn pencuci muka tu xpernah..tapi kalau syampu tertukar dgn sabun mandi, yg tu dah banyak kali..:D

    ReplyDelete
  4. haha..akak,adik saya pernah guna downy letak dkt kpala sbb ingat syampo msa dy kecik dlu..hehe.. :)

    ReplyDelete
  5. ni kes tutop mata nih.. HahahaXD
    Tak pun, tengah khayal duk pk benda len^^
    Ary len plak citernya..
    shampoo buat shower cream..
    Shower cream jadik shampoo..
    WakakaXD

    ReplyDelete
  6. Fy pernah gak camni! Tapi nasib lah sedar juga sebelum terlambat. -,-

    ReplyDelete
  7. Fie pernah dah la waktu tu tengah puasa, tahan la lemau dalam mulut tu hingga waktu berbuka. hahaha

    ReplyDelete
  8. ya ampun,terkena sebijik kat muka..
    yg pencuci muke terletak kat berus gigi tu mmg penah,sbb mamai gile waktu tu..tp nasib baek sedar sebelum terberus =,=''

    ReplyDelete
  9. ni bukan nak cepat sangat, ni berangan sangat ni :P

    ReplyDelete
  10. hahaha... saya pun pernah.. mesa tu memang betul2 mamai... kekekekeke... @___@

    ReplyDelete
  11. Ok ini sangat comel. Tapi tak pernah la pula happen kat Ili. hehe

    ReplyDelete
  12. bahahah..**papegi dh gelak cm org gila baca...adeh...B2B memang cmtu ke??tp sejak berumur ni..sy memang x fokus pada satu benda...-_-"

    ReplyDelete
  13. Ko sorang je camtu.. Org lain xde buat prangai cmtu..
    *ayat cover dr sndiri

    ReplyDelete
  14. prnh la teramek ubt gigi nk cuci muka tp cpt sedar yg saye pgg tu ubt gigi bkn pencuci muka..
    haha

    ReplyDelete
  15. @Encik H 3rd. hehe. ish- ish..lebih kurang le kita.hahah

    ReplyDelete
  16. @ary_lee mata buka luas2 tapi tetap salah.hehheehe

    ReplyDelete
  17. @fifie hahah. minum la banyak mana air, rasa dia macam hew hew gitu

    ReplyDelete
  18. @kiru magu hahaha. nasib baik. kalau den, merasa dulu baru sedar

    ReplyDelete
  19. @Ili Naquiah bertuahnya sebab tak pernah kena.hahaha. sangat berhati2

    ReplyDelete
  20. @merahitujambu mungkin kot.wakakakak. susah nak fokus

    ReplyDelete
  21. ops,kisah kita sama.. haha.. ingatkan sy sorang je. kita geng =P

    ReplyDelete
  22. Aku tak pernah pulak..
    mgkin sebab saiz bekas ubat gigi dengan pencuci muka tu tak sama..
    senang nak bezakan..
    hehe sure tengah mamai kau ni dani..

    ReplyDelete
  23. Aku tak pernah pulak..
    mgkin sebab saiz bekas ubat gigi dengan pencuci muka tu tak sama..
    senang nak bezakan..
    hehe sure tengah mamai kau ni dani..

    ReplyDelete
  24. hahaha..mestilah pernah punye..akekekeke..lawak je bile ingat balik.

    ReplyDelete
  25. Hang sorang jer... aku tak... koh koh koh

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah