Stud fashion

Tasik Shah Alam / #stud #trend #fashion / bajet model yang bergaya tapi taaaaaaaaaaak bergaya langsung.kahkah.

Dalam blog, insta atau kat luar aku tengok ramai suka dengan stud fashion ni. Studded dresses, studded shoes, studded handbag. Macam-macam. Casing handphone pun ada taruk benda ni.  Dari sudut lain, aku terbayang kalau terhempap, terhimpit atau tertekan dekat benda tu. Hee. Aku tengok orang lain pakai nampak cantik mungkin sesuai untuk yang berani. Hm mungkin.


Ada yang suka stud fashion ni?

18 comments:

  1. kalau kat pump shoes tu setakat ada skt2 stud tu oklah kot..atau kt jaket jeans bhgn bahu,just put a little...just nice.

    hr tu pnh kuar kt whi tv3 naik gerun lak tgk model2 gayakan stud..atok akk ms tgk tu dia kata "apalah pelik bebenor fesyen zmn skrg ni,hah.paku tekan ke tu?" adeihhh ^^

    ReplyDelete
  2. yup! me like it ^^v. studd hijab pun ada gak. selalu layan yg 'paku' bulat & petak2 je. tajam mg tak kena ngn saya. dan sy rasa, jenis pakunya sendiri memainkan peranan siapa kita sbgai pemakai. rock ke, feminin ke, atau sbenarnya mangsa keadaan. >_<v

    ReplyDelete
  3. stud2 ni dulu org pakai kat kasut bola kot... :-)

    ReplyDelete
  4. huhuhu nak pakai tgk lak kat mana stud tu diletakkan. kat hand bag lawa gak dani

    ReplyDelete
  5. @||Sis aLeaSaRa|| hahaha. benda ni nampak cantik kalau letak sikit2. itu bagi pendapat saya la.hehe

    ReplyDelete
  6. @BiskOt oh macam tu..terima kasih bagitahu. lepas ni macam teringin nak pakai benda yang ada stud

    ReplyDelete
  7. @the malay male oh saya baru tahu sebab saya tak berapa tahu fasal bola

    ReplyDelete
  8. @lynn kamarul ha'ah kalau letak kat handbag memang cantik kak

    ReplyDelete
  9. cuba kalau letak paku betul, baru rasa, haha. betul, kalau sikit2 n kena gayanya mesti cantik

    ReplyDelete
  10. sape2 yang ranggi tu.... ade bran? heheh

    ReplyDelete
  11. @hara haru kalau letak paku. ouch ouch nanti.hehe.

    ReplyDelete
  12. baku jugak kalau fesyen begitu digayakan dekat kasut...
    nampak lebih berani, dan boleh jadi pertahanan diri kala musuh menghapiri...

    ReplyDelete
  13. Lana pernah pkai skali je kot..pada kasut..masa kat uitm..tu pun kalo boleh dipanggil stud la.. stud gabung dgn elemen gladiator. Lana rasa, lana mcm pahlawan rome msa pkai kasut tu,hahaha

    ReplyDelete
  14. fiza suka stud fashion..skang dalam koleksi cuma ada studded shoes by Nose :)

    suke dgn bling bling bile kena panas..nampak glam n silau gitu..hee

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah