Cute DIY wedding decoration and ideas

Masa buat blog, aku tak pernah sangka akan dapat jumpa cool people yang mana you wont just meet them online, tapi in real life. It happened to me. So many people on the blog have become my friends. Kenal, jumpa, tengok-tengok sekepala, perangai lebih kurang gila-gila je rupanya. 


Bab berkawan ni aku sentiasa berhati-hati terutama dalam dunia maya ni sebab tak boleh terlalu percaya atau friendly sangat kan. Hehe. Alhamdulillah so far tak ada masalah.


Banyak benefits yang kita akan dapat melalui blog antara yang paling ohsem bila dapat business offers. Quite unexpectedly la sebab tetiba dapat tons of business offers with people dan daripada situ dah boleh buat $$$. 


♪ Its all about the money money money... ♪




For me, the best thing about blogging ialah bila kita jumpa orang yang ada minat sama dengan kita. Heh heh of course la melukis kan. Boleh kongsi idea, tengok karya-karya and dapat ilmu baru. Macam dekat atas nuuuuu, pemberian daripada blogger Merahitujambu (MIJ) yang kahwin pada April 2013 lepas. 


Walaupun aku tak dapat hadir ke dua-dua belah majlisnya, dia pos benda-benda comel masa perkahwinannya tu dekat aku sebagai tanda penghargaan untuk lukisan yang pernah aku hadiahkan dekat dia hari tu. Boleh tengok dekat sini. Terharu tahu?








Button badge





MIJ ni memang terkenal dengan lukisan-lukisan yang sangat comel dan ada identiti tersendiri so orang boleh kenal siapa pelukisnya. Aku memang suka terjah blog MIJ sebab doodle yang dia buat kawaii baq hang lagi-lagi tang header.




Terima kasih sangat MIJ untuk benda-benda comel ni! Terpesona tengok. Rasa bertuah sangat sebab dapat kenal and boleh merasa artwork yang super comel ni. Hehe. Boleh buat koleksi lukisan blogger. Thanks again!



Ucapan pengantin kepada bakal pengantin. ngeh ngeh.




Terima kasih. Sekian..

20 comments:

  1. cik dani dah kahwin ke?! O.o (la~) selamat pengantin baru.. tumpang sekaki wish eh. hahaha. >_<

    nti prejen kita bg kt2 raya nti , pukalnya pos. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi la Cikot. tak cukup pitih lagi. tapi kalau nak bagi awal2 pun boleh. minta mesin basuh automatik 1 ye. terima kasih

      Delete
  2. comel2 jer gift sis mij tu..rajin betul buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah. saya suka tengok benda2 macam tu

      Delete
  3. "ucapan pengantin kepada bakal pengantin"

    hahahahha... ooo.. nasib baik aku perasan hat tue... koh koh koh


    ReplyDelete
  4. "Ucapan pengantin kepada bakal pengantin"

    priceless~ kalau tengok doodle dalam gambar ni, terus boleh tau artwork MIJ.

    ReplyDelete
  5. comel betul... bila kawennya.. gud luck ya :)

    ReplyDelete
  6. skrg style cmni dh kan. aqis suka button tu! :DD

    ReplyDelete
  7. suka jgk review MIJ. cantik2 hasil seni dia.
    singgah sini. meh jemput review http://greenamila.blogspot.com/2013/06/cloth-pad-liner-cloth-diaper-by-snowdrop.html

    ReplyDelete
  8. jgn lupa pos kat aku sket gift kawen ko tu nanti. :D

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Dani, part jumpa org yg ada minat sama dgn kita tu, betul betul betul >_< rasa seronok dpt tukar2 idea kan.

    #pasal header tu, nanti lana emel dani ya ^_^

    ReplyDelete
  10. eh baru perasa entry ni la..alahaii...time ksh dani.. =)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah