Sayang signal


I was driving my car in the second lane.






With no turn signal, the yellow car made a sudden lane change in front of my car.








What if I told you that manufacturers put a turn signal in your car for a reason?

20 comments:

  1. tak nak nyalakan signal, jimat bateri katanya... hehe

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Bila situasi camni berlaku, bukan takat keta lana je bunyikan hon, mulut lana pun duk 'hon' sekali.

    Kalau le ada speaker ats keta, mmg habis le keta yellow tu kena laser,ekekeek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha. lebih kurang la kita. hon, membebel. hari2. wakakak

      Delete
  3. time tu jugak rasa nak lempang org tu,geram tahuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cara dia masuk kereta tu macam takda side mirror. main tibai je tukar lane. bahayakan kereta sendiri dan kereta lain

      Delete
  4. yang ni memang sakit aty...terutama kalau kita naek moto, keta tak bagi signall..panas!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. motor lagi bahaya. kadang2 ada kereta sesuka hati tukar lane, tengok2 ada motor lalu laju. boommmm! terpelanting

      Delete
  5. memang hangin..main masuk je..pastu lembab..duk kanan..errrggg..ok sabar.. -_-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. laluan memotong kalau ada yang bawak slow, mengundang bebelan maut

      Delete
  6. Replies
    1. bising la. dua kali cukup la.hahah

      Delete
  7. selalu kena macam tu.nak2 lagi kalau driver tu lelaki...menci arghhhh....

    ReplyDelete
  8. amboih.. garang.
    agak2 kalau lori kontena buat macam tu berani tak nak lawan? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat jugak, tapi biasalah weh...yang besor gedabak menang. sekali dia himpit, ko paham2 lah.hahah

      Delete
  9. hehehe.. ni macam dh jadi salah satu dari norma2 kehidupan.. suka suki.

    Dani kena install hon kapal baru puas hati hon org yg terlupa yg kereta die ade signal..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. cadangan akan dipertimbangkan

      Delete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah