Top 10


Benda ni aku letak sebab nak tengok siapa 10 yang paling banyak menyumbangkan komen dekat blog ni. Terima kasih diucapkan. Anda telah dipilih untuk menerima kad raya. Clap! Clap! Dah lama sebenarnya tak pasang benda alah ni.


Kepada yang lain, terima kasih juga sebab singgah dan komen. Tak bagi kad raya tak bermaksud tak hargai.
Ada kelapangan nanti, aku cuba la buat giveaway ke. Nak cari sponsor. Itupun kalau ada. ngaaaaa..


Baru-baru ni cuba pasang widget top commentators tapi tak keluar langsung dekat sidebar. Jenuh jugak google tutorial yang ada tapi tak berjaya sampailah aku nampak entri terbaru daripada blog AkuBahrain fasal perkongsian widget yang dia dapat daripada satu blog.


Kod html memang lebih panjang tapi apa yang best, ada gambar pengkomen. Sesiapa nak jugak widget macam ni, boleh ke blog AkuBahrain untuk maklumat lanjut.


34 comments:

  1. Salam.

    :D

    Senyum menganga tak henti slama seminit,hahahaha

    #eh, lana pernah pasang, tak smpai 5minit, removed balik. keh3.

    ReplyDelete
  2. alaaaa.... tak dapat first.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lagi ya. banyak lagi entri2 lepas. sila klik older post. ngaa

      Delete
  3. kita nk komen byk2. nt blh ada kt list top commentors tu.hehe

    ReplyDelete
  4. lana berkampung kt sini rupanya ^^

    ReplyDelete
  5. x sangka pulak nama tersenarai. patutlah dapat emel dari dani :-)

    ReplyDelete
  6. dani you deserved a big of loyal fan tau!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...walaupun blog saya ni tak la dikenali sangat.hehe thanks Innanie!

      Delete
  7. kite jarang komen sebab tu jarang komen..hihihi..

    ReplyDelete
  8. agak2 kalau aku tak tersenarai top 10 tu ko bagi jugak tak kad raya?
    manala tau tahun dpn keybord aku rosak ke. takleh komen.
    *trimas walaupun aku x pernh bg kad raya tp ada org nk bagi jugak hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikutkan tak nak bagi.wakaka.
      sebagai tanda penghargaan :)

      Delete
  9. wahh ! top1 sampai top3 doodler hebat (Y) hihi

    ReplyDelete
  10. Agak agak kalau comment post post lama kat blog kak dani boleh dapat jugak tak ? hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. raya tahun depan la kita tengok resultnya.ngaaa

      Delete
  11. adeh..
    terlamabt plak kenal blog nie..
    terbaek lor~

    ReplyDelete
  12. tahniah bt mereka =) he3..byak betol komen ye..num1 tu smpai 300++..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab saya suka sangat blog diorang ni. so masing2 macam berbalas komen.hehe.

      Delete
  13. Wah, pengomen setia ramai nyer.

    Btw, skang dah susah nk jumpa kad raya, Teena nak kirim kad raya kt kawan pun tak tau cmne.

    ReplyDelete
  14. top one di hati siapa pulak? haha

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, singgah kali pertama dan follow. Jom ke blog saya pula.

    Wah, banyaknya pengomen setia tinggalkan komen.

    Selamat berbuka.

    ReplyDelete
  16. wooo..wooo baru perasan top komen tar tuuu.tahniah diri sendiri..alhamdulilah rezeki.yeeaayy.

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah