Kulit cantik berseri di hari raya

Selain seronok dapat makan kuih raya, ketupat rendang dan juga berbaju raya baru, tahun ni jugak aku rasa seronok tak terhingga sebab dapat hadiah istimewa sesuai dengan rutin harian aku di awal pagi dan di malam hari sebelum tidur.


Hari tu saja cuba cuba dekat Puasa dan giveaway daripada Yuyu Zulaikha dan alhamdulillah terpilih antara tiga komen terbaik.


Excited-nya tak payah cakap lah. Macam nak lompat dalam kereta bila dapat tahu kena email kepada pihak Biotherm nama dan alamat rumah. Nasib baik Yuyu ingatkan, kalau tak lambat la aku respon.


Seperti yang dijanjikan, dapatlah merasa Biotherm Pure-fect Skin ni.



Tiga benda ni pun dah RM280. *nganga.


Ada toner, cleansing sesuai untuk oily skin macam aku dan juga hydrating gel. Muka akan nampak bersih, bertambah seri dan paling penting cantik segar sepanjang hari.


Lagipun masa raya ni banyak nak bertandang rumah ke rumah kan. Bukan nak jadi paling cantik, tapi biarlah wajah tu segar.


Terima kasih Yuyu Zulaikha dan Biotherm!

 

27 comments:

  1. Salam.

    Mak aihhh, makin cun melecun la dani pasni,ahahaha

    ReplyDelete
  2. wahhhh menang eh.. tahniah2.. selamat menggunakannya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai jimat2 ni. hehe terima kasih

      Delete
  3. dapat hadiah free.. perghhh... makin cun laa beraya... koh koh koh

    ReplyDelete
  4. untungggnyaaaaa.. pas ni ternganga I tengok dani yg pasti lagi cun melecun. hehehehe

    ReplyDelete
  5. wau bestnya...btw tahniah yer...dan selamat hari raya..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dan selamat hari raya :D

      Delete
  6. saye pon oily skin.

    bagi saye je lah ye cik dani. hihi!

    ReplyDelete
  7. menarik je ni..dpt free ok lagi.nk beli tu pkr byk kali plak..hehehe

    ReplyDelete
  8. pilihan ai tetap Eumora bar facial soap weheheee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruskan kalau sesuai dengan wajah. mesti cantik kan

      Delete
  9. aaaaa kak daniii, tahniahhhh menang ! semoga makin berseri ^^

    *terima kasih ats kunjungan di blog kyra ^^ hrp2 dtg lagi yee hehehe

    ReplyDelete
  10. bab komen membodek ko memang terer haha.
    aku syak raya ni ko bnyak snap gambar muka depan cermin.

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya.. ni mesti cantik berseri pagi syawal..


    My recent post : Coolkan Blog Dengan CoolBlog

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah