Manisnya


 Ilustrasi Sakeena / tempahan / July 2013 / paint tool sai




Ditto -
-Tempahan daripada Sakeena untuk tiga gambar (adik beradik). Dua dikongsikan dekat sini-


Sekarang suka lukis ilustrasi mata kecik-kecik. Ikut muka customer untuk lebih exclusive. Nak customer rasa special dan unik. Sesuai dengan nama blog gitu. Terima kasih sebab beli lukisan. Ada jugak repeat customers. Sampai sanggup tunggu lama janji dapat beli lukisan. Tu yang tetiba rasa terharu, sebak. Hehe.


Dah nak dekat raya ni 'kedai' kena tutup bermula hari Isnin ni sebab masa tu nak balik utara. Ni pun ligat siapkan mana ada sambil terima tempahan baru untuk start lukis lepas berjimba di hari raya yang mulia nanti. 


Selain beraya, kemain banyak kad kahwin yang posmen sumbat dalam peti surat sejak akhir-akhir ni. Aih...lepas makan ketupat rendang, pekena nasi minyak member pulak. Hoh Hoh. Nasi minyak sendiri tak tahu la bila. Oh yeh, pop pop dah ready untuk dibaling masa raya pertama. Tu je la mampu. Comel kan main pop pop je? Heheh.


Sekian.


35 comments:

  1. 'Brand' yang sudah dipercayai..^____^

    ReplyDelete
  2. illustrasi semakin menampakkan kemajuan.

    ReplyDelete
  3. mata kecik2 ala2 sepet..mcm anak cina pulak karya awak ni..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. itu ikut gambar. ikut muka jugak

      Delete
  4. comeii aje sume..!

    pop pop mercun paling selamat..hahaha~

    "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI" dani :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang selamat tapi boleh tahan terkejut kalau kena serang hendap.haha

      Delete
  5. cantik cantik! nanti lukis gmbar kite plak ye. hehe

    ReplyDelete
  6. comelnye dani buat
    selalu jadi silent reader je
    kali ni nak komen lah hihi :p

    dani utara kat mana?

    **nanti nak order doodle seketul taw,tapi nak kena ambik gambar hat comey2 dulu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. utara kat Jitra Kedah. nanti dah ambik gambar comey2, email ye.hehe

      Delete
  7. comel n cntik.. suka tgok lukisan dani ne innocent je.. heheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. tak tahu pulak nampak innocent

      Delete
  8. Camne nak buat pembayaran ? Pos ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bank in. boleh tengok kat banner tempahan kat atas

      Delete
  9. warna tu nmpak lembut.
    walaupun lukisan ko dah jauh lari dari identiti asal masa awal2 dulu, tp style skarang ni nmpak lebih meyakinkan dan profesional.
    *muka mengharap duit raya

    ReplyDelete
  10. lawa .. cantik & unik ... mata sepet macam adik saya . hahaha

    ReplyDelete
  11. Subhann-Allah, comey lote lukihsan. Keep it up!
    Pop pop pun jadilah buat ada-ada. :)

    ReplyDelete
  12. manisnyaaa..manisnyaa senyuman muu.. Hahahaha..
    mmg sweet and comel jer dua budak kaca mata tue :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terus nyanyi lagu elite tu.haha.

      psst...pangkat kakak tu izzah

      Delete
  13. Semakin hari semakin cantik hasilnya :D Good job kak dani !

    ReplyDelete
  14. Salam.

    Mata kecil boleh buat salah satu style tuk ilustrasi dani. Sebab salu pun mata org kita kecil kan. Lagipun tak ramai yg buat mata kecik ni ^_^

    ReplyDelete
  15. aaaa ni memang manis. manis sangatt!

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah