Lukisan perkahwinan Fida dan suami


Saya ialah seorang pelukis yang tidak pakar. Harap maklum.


Lukisan atas tu tempahan daripada Puan Fida Azmy untuk hari perkahwinannya beberapa bulan yang lepas. Lama dah.


Ini antara lukisan yang paling banyak manik. Menduga mata dan jari tapi seronok. Aku suka gaya suami Puan Fida dalam tuxedo dengan kasutnya. Style. Ada banyak lagi tempahan lukisan muka sebenar ni cuma belum boleh publish je sebab tunggu majlis berlangsung dalam bulan-bulan akan datang baru la boleh share.


Lukisan muka sebenar ni dah lama aku tak buat sebab aku dah cerita kat entri sebelum sebelum ni tapi ada jugak yang sanggup bayar lebih untuk dapatkan lukisan perkahwinan macam ni. 


Paling penting, lukisan den bukan kategori pakar jadi jangan expect hundred percent menjadi but I'll try my best. huhu.


29 comments:

  1. seriously cantik sangat dani..thumbs up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fiza. tak tahu la ok ke tak. cuba2 je :)

      Delete
  2. bg shark ni dh kategori xpert dh ni..
    bkn snang nk lukis ni..
    nice work~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. susah nak bagi sebijik macam asal. asal cuba pun cukup ok bagi saya. terima kasih :)

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe. terima kasih. ada la sikit2 menjadi. sikit je

      Delete
  4. dalam tak pakar tu marveles gakkk

    ReplyDelete
  5. subhanallah...kreatif jari-jemari sis dani.cantik!!!semua diberi kelebihan masing2,kalau boleh digunakan untuk mencari rezeki yang halal...teruskan je tanpa putus asa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. halal tu penting. ni pun confuse lagi bab lukis-lukis ni. hehe

      Delete
  6. cantik =) terbaik la.. bila pakar yg bt..psti kagum je dgn hasilnya..

    ReplyDelete
  7. Walau apa pun lukisan kak dani tetap ohsem dimata miza ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. sokongan padu. terima kasih :D

      Delete
  8. Replies
    1. boleh sekadar cuba2 gitu. terima kasih :)

      Delete
  9. woww.. makin real plak lukisan dan tone wajah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la sikit2. tu pun banyak kali edit jugak

      Delete
  10. Salam.

    Lana rasa..makin lama, dani makin mahir apply ton warna kulit.. ^_^

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah