OOTD Instagram contest

Beberapa minggu lepas aku ada buat satu contest di instagram. Mulanya nak cari dua pemenang bertuah je, tapi disebabkan ramai pulak yang sertai hampir 100 orang jadi aku rasa nak tambah lagi jumlah pemenang. Daripada dua orang menjadi lima orang.


akaun insta den.

Syarat yang aku sediakan teramatlah senang.

  • Upload atau if you've already posted a photo, cuma tag @nurdaniub dan #ilustrasinurdani.

  • kepada private user, just comment on your photo with #ilustrasinurdani so I still can get your post in.

  • Satu penyertaan, satu post.
  • Tak perlu follow instagram
  • Tak perlu dapatkan like paling banyak.



Untunglah ada instagram...


Hahaha. Aku nak buat contest dekat blog jugak tapi tengok dulu macam mana. Syarat tambahan, jangan follow blog ni semata-mata nak sertai je. Tak nak follower ramai sebab itu. Tak best. hehe.






instagram / dani8dania


Sila tengok sini kalau nak tengok gambar-gambar penyertaan. Contest ni hundred percent wanita je sertai. Harap lepas ni ada la lelaki nak cuba-cuba nasib ke kan. Bukan cari yang paling bergaya atau pakai barang-barang berjenama pun.


Contest kat insta ni berlangsung selama 2 hingga 3 hari sahaja hari tu. Lima pemenang yang dipilih dah pun selamat aku email lukisan kepada mereka.


Jadi kat bawah ni ialah lima pemenang tersebut.



via webstagram





Dan ini pulak gambar pemenang dalam bentuk lukisan.



Zainur1925.





Hotstuff2u





Emira Kamal






Scha Roslan






dan terakhir sekali ialah Zara Couture.



Setiap pemenang dipilih sebab menarik perhatian aku. Jadi harapnya takda la kes tak puas hati ke apa sebab contest ni tak memerlukan like paling banyak pun untuk menang. eheh. Tak dinafikan tersangatlah ramai cantik cantik meletops, tu yang payah nak pilih.


28 comments:

  1. Alaaaaaaaaa..dua tiga hari jer contest ?? hmmm..nak try joinlah. hihihi

    ReplyDelete
  2. "Syarat tambahan, jangan follow blog ni semata-mata nak sertai je. Tak nak follower ramai sebab itu. Tak best." Sumpah aku suka statement ni.. Hohoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. tak seronok kan kalau ramai followers sebab ada contest

      Delete
  3. memang Outfit Of The Day lah ni..masing masing fashionista tu dan orang yang melukis pun superb!Tahniah untuk mereka yang bertuah dapat illustration dari dani.

    ReplyDelete
  4. cantik la design bj diorg..pandai lak tu bergaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kan? saya pun jadi pening nak pilih

      Delete
  5. dah lepas rupanya contest ni.. baru nak join.. haha

    ReplyDelete
  6. alaaaaa.. aku tak menang plakkk.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. Mak aih ramainya yg join =) meriah, tgok gmbar 2 mcm rmai je awek2 cun he3..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. alamak ada link biru. kalau boleh lepas ni tinggalkan je url tanpa link biru ya. takut spam nanti

      Delete
  9. Salam.

    Kalau dah OOTD contest mcmni.. lana confirm tak leh pilih pemenangnya sbb mesti rambang mata,hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. sangat sangat Lana. saya pun jadi blur 50 saat

      Delete
  10. lukisan kain tu nampak lembut gila fabrik dia. rasa nak ambik buat selimut je

    ReplyDelete
  11. arghhh..saya suka semua artwork kak dani. bila saya try lukis pakai excel, nampak tak kemas sangat la.. saya harap saya pun nak buat lukisan identiti sendiri.. kak dani inspirasi saya. cewah..

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah