Akhirnya beliau lukis jugak


Selama aku follow blog Aujinz, tak dinafikan aku salah seorang peminat blog beliau. Lukisan memang tak pernah menghampakan lagi-lagi lukisan dalam jamban melepaskan hajat sambil tweet tweet orang. Jangan risau. Beliau dah censored bahagian terlibat. wakakak.


Kadang-kadang memang saja je la minta dia lukis untuk aku. Tak sangka pulak gurauan tambah usikkan selama ni menyebabkan Aujinz kacak sudi lukiskan lukisan yang se-ohsem begini. hahahaha.


dan dan panggil kacak.


Yela, blogger retis dah hulur lukisan free, kena lah tinggalkan pujian sikit kan. heheee.


Aku suka sangat lagi-lagi corak kain tu. Gila detail. Kalau aku buat, sah tak jadi. Terima kasih sebab mengekalkan keayuan, kesopanan dan kesusilaan diri ni. Muka pemalu tu memang terang tang tang. hahahahaha


Untuk entri penuh fasal ni, ada dekat sini. Boleh menimbulkan riak dan bongkak la jugak dekat diri. Nasib baik cermin sebesar alam ada depan meja ni. Tak jadi nak mendongak selepas dipuji. Orang kata makin tunduk makin berisi.


macam pantun empat lima kerat pulak.


Beliau ada cakap aku dah dikenali ramai. Rasanya tak sebab aku ni blogger suam-suam air masak. Orang tak kenal sangat. Setakat masuk paper apalah sangat kan. Bentang suratkabor, duduk atas tu and minta orang lain bungkus. Dah setel masuk paper. hahahahahha.


ceh. hambar. gila.



P terjah blog Lanun Ranggi.


Terima kasih Aujinz! Hari ni ko kacak!


56 comments:

  1. Replies
    1. ha kan! lukisan macam ni serah kat dia

      Delete
  2. untung la..kalau ima minta sis lukiskan boleh x? plis3x.. (buat muka kesian)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada contest boleh dapat free illustration. ha join tau. syarat mudah. tak perlu follow, tak perlu promote gambar. just tag, hashtag je

      Delete
  3. cantik! happy la dapat lukisan ni...hihi

    ReplyDelete
  4. bestla akak dpt doodle tu.. comey ngen ayu tau! :D

    ReplyDelete
  5. XDD ..

    si A : ojin mana eh..
    si B : alaa dak ojin yg suka lukis..lukisan jamban tu haa..

    title lukisan jamban semerbak~ hingga ke sini. diminta encik ojin sediakan ambi-pio haruman lavendar eh. sian cik dani XD

    kan cik d, kan.

    ReplyDelete
  6. Memang ohsem la hasil seni lukisan dia. Miza suka tengok lukisan seseirang yang ada identiti tersendiri. Tak kisah la seni dari segi apa pun. mana-mana kalau ternampak mesti excited tengok "waahhh doodle dia dekat sini". Bagaikan terpukau. Pape pun semoga hasil akak akan lebih terbang jauh. Bukan setakat akak tapi semua peseni yang ada di Malaysia ni. Amin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. seni tu luas. saya pun teruja kalau tengok artwork orang tu best. hebat kan? hehe

      terima kasih. amin..

      Delete
  7. waaa..untuk cik dani dpt lukisan beliau.ehem2..**berharap dpt jugak.ahahaha..

    ReplyDelete
  8. Dua2 pun terer lukis2 ni.. Kagum sangat tau dengan orang yang ada bakat melukis semulajadi macam ni.. =)
    SIAPA DIA BLOGGER BUDIMAN?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pinjamanNya. jadi pujian tu untuk Pencipta kita :)

      Delete
  9. Cantik tang kain tu,.. alah dua2 ohsem bab melukis..^___^

    ReplyDelete
  10. he3..smart la =) cantik je..dua2 pndai lukis..hebat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. S.K.A kalau komen mesti ada 'he3'. trademark kan? hehe

      Delete
  11. oitt, header baru! Cit! Apesal tak up semalam.. <(`^´)>

    Amboi, hari nie jer dah berapa patah perkataan hang kabo aku kacak.. kakakaka.. banyak banyak kartun aku kat blog, awat laa hang suka yang dlm jamban tue.. tak semonggah... nyiahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. header tu Tinta Lana buat. dan aku mana tau ko nak update fasal aku. hahahaha. nak je lempang.
      lukisan jamban tu ko je buat kan. wakakak

      Delete
    2. ojin.. aku dh dpt hidu perangai sebenar ko... ko kalau pompuan request laju je..
      kalau laki...

      buktikan pd aku yg kata2 aku ni salah dgn lukis katun utk aku satu! haha

      Delete
    3. Keri : aku harap Aujinz lukis untuk kau. kasi diam. hahahah

      Delete
    4. kakakkakaka... nanti aku lukis lepas tue aku nak letak tajuk Apa Lagi Yang Keri Mahu?
      kakakakakkaka

      Delete
  12. bukan snang ne nak dpt artwork dr org hebat ne.. tahniah dani sama2 hebat

    ReplyDelete
  13. SubhanAllah.. suka sangat tengok orang yang pandai lukis ni.. nurdani ada buat komik tak? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak buat komik sebab tak reti nak storyboard apa semua tu. idea pun kering buat masa ni. hehe

      Delete
  14. Assalamualaikum.

    Kalau camtu..nak try puji melambung2 la, kot dpt lukisan jugak..eh.

    heh heh heh :D

    Memang details la corak kat kain.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. sangat-sangat kan. hehe

      Delete
  15. salam dani :)

    wah new header lagi ye..cantik

    itulah semalam laju2 kak lea klik n3 aujinz.memang cantik dia lukis.korang berdua ni kreatif bebenor.lukis apa pun semua menjadilah he3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. header tu Tinta Lana (komentar kat bawah ni) yang buatkan. cantik kan? hehe

      Delete
    2. eh silap. komentar kat atas tu. hehe

      Delete
  16. lain dari yang lain hasilnya.cantik sangat! bestlah blogger hebat bagi tu..tahniah tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. antaranya fiza jugak. saya simpan lagi karya fiza

      Delete
  17. wah,cantik2x!heee....

    thanks ye sudi singgah blog nana:)

    ReplyDelete
  18. comeyyy gilerr...!huhuhu
    dua2 kalian ohsemm :p

    ReplyDelete
  19. aku pun rajin follow blog aujinz...

    ReplyDelete
  20. Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....Untunglaaaaa.....jeless..ahahahaha :P

    ReplyDelete
  21. Wah bestlah Dani,Aujinz yang lukiskan! :D Untung untung.

    ReplyDelete
  22. wah untung laaa dani..
    Muka dani macam malu malu meowww jer..hehe
    Dani tak nak lukis gambar en ojinnn pulak ke..?hahaa..

    ReplyDelete
  23. wahhh..cantiklah lukisan tu..tapi sis pun apa kurangnya jugak :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah