Ilustrasi perkahwinan Iliany bertemakan warna peach


Pertama sekali, terima kasih kat Ezan Idma si kembar resident judges rancangan The Apartment yang sudi dapatkan lukisan perkahwinan ni daripada den. Muahahah. Lukisan ni bukan untuk Ezan, tapi hadiah untuk kawannya, Puan Iliany Khairuddin. Dah selamat bernikah dah. Alhamdulillah. So sweet. 


Aku paling senang dengan Ezan ni sebab simple. Dia cuma bagitahu warna je dan yang selebihnya tu serah kat aku. Simple simple pun, kena la buat elok-elok bagi puas hati. Tu yang aku reka pakaian pengantin ikut apa aku rasa lawa, ikut apa aku idam-idamkan. Harap lawa la. Lagipun aku memang berkenan warna peach ni.


Siap buat bunting lagi. Best. Best. Macam nak minta je satu bunting ni. Nak letak kat bilik aku. hoho.



sumber : Ezan Idma


Bunting yang simple macam ni sebenarnya lebih menyerlah bagi aku. Cantik sangat. Aku tak buat rekaan atau print bunting ni. Cuma lukis pengantin sahaja. Ada jugak yang tersalah faham siap minta service buat bunting. Harap entri ini menjelaskan segala kekeliruan. hehehe.


Sebenarnya aku pernah jumpa diorang ni dekat Shah Alam tahun lepas kot. Saja jumpa kawan-kawan blogger masa tu. Rindu pulak kita. Lukisan ni namanya ilustrasi muka kartun. Ada iras-iras je. Lebih cepat siap berbanding ilustrasi muka sebenar. Ha tu bezanya. 


Nak tempah untuk perkahwinan macam ni? Sila klik banner di bawah header. Cara, syarat dan harga ada kat situ. Harap membantu. November sampai Disember ni fully booked. Harap maklum.



41 comments:

  1. eeee comelnyeee hahahaha. tq dani sebab merealisasikan impian aku jugak muahaha. ko kawen ni aku kene bagi hadiah power ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko kawen June tahun depan nanti aku kena bagi hadiah power jugak ni

      Delete
    2. habis sape nak bagi aku hadiah power gak?

      Delete
    3. yela3...ada hadiah power jugak ha. cepat2 la kahwin yong

      Delete
  2. alaaaaa.
    comelnya!
    sweet je color ni :)

    ReplyDelete
  3. i love it. i still remember dani watkan gmbr pengantin aini dulu.. hehe.. by the way, nape tisu byk letak kt idung tu.. dani flu ke..hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.

    Dani..as always..sweet sgt.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. terima kasih Lana :)

      Delete
  5. btw, hari tu terima kasih banyak jugak atas lukisan utk hadiah adik aku:-)

    aku frame kan..dia suka sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... terima kasih tempah. so boleh la aku mula share dekat insta/blog/fb? hehe

      Delete
  6. esok kita kawen pun kita nak tempah dani gak... hohoho. (eh ye2 je, tunang pun xlagi berangan kemain :3 *covermalu2*)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh boleh2. mana la tahu betul2 esok lusa tunang ke kan

      Delete
  7. Dani,

    Thanks sebab buat ilustrator yg cantik mcm ni dan thanks jugak ke Ezan sebab hadiahkan ke kite..
    :)

    ReplyDelete
  8. . HAHA nice la Dani.. x rajin lgsg nak lukis mcm tu XD

    ReplyDelete
  9. wah cantik akak buat .. colour sungguh menarik i like it

    ReplyDelete
  10. cantik sangat lukisan dani..cantik warnanya :)

    ReplyDelete
  11. cun dani....maksudnya bunting tu cun

    ReplyDelete
    Replies
    1. yolah yolah, den paham. terima kasih..hehe

      Delete
  12. macam biasa, lukisan Dani sangat ohsem... XD

    ReplyDelete
  13. cantik gak bila buat banting kartun mcm nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. sekarang ramai buat macam ni kan

      Delete
  14. dh lama usha n mmg art awk ni cute sgt! keep on the spirit iAllah would like to get one for myself :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah