Ilustrasi Syira Lokman

Tempahan daripada Syira Lokman (blogger)


Pertama kali tengok gambar dari Syira ni kan, aku terus berkenan tang skirtnya yang flowy. Aku memang suka macam tu. Kata Syira, dia beli di butik Padieka Raccolta. Nama butik pun sedap and unik. 


Open order online 24 jam setiap hari. Ha boronglah pukul berapa pun. Aku ni pun jenis manusia tidur lewat. hih hih hihhhhh. Ok dah bookmark websitenya.


Kalau nak tahu lanjut fasal kain tu, cer kamu klik dekat sini.



*Buat masa ni tak dapat nak terjah blog rakan-rakan lain sebab internet alahai slow nak mamsss. Dah laju kemain nanti, aku terjah la blog kome semua yop yong.


31 comments:

  1. suka jugak skirt camtu.... gojesnya ilustrasi tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :D
      ha'ah skirt tu dah berkenan di hati ni

      Delete
  2. waaa ~~ macehhh ^_^ rajin2 dtg sini syiralokman.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Waaahhh cantikkk :D Kainnya nampak lembut dipakai tapi baju dia lagi cantik. berkenan rasanya. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju kebaya tu kain jenis lace. yup, cantik. sesuai pakai ke majlis :)

      Delete
  4. cantik sangat illustrasi ni dani..fiza pun suka skirt or baju yang flowy ni..pernah gak shopping kat padieka.com.service bagus..tapi syg dress yang dibeli tak kena size.akibat tak ukur di badan sendiri..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. service bagus? great! boleh membeli belah kat situ. hehe. dress tu fiza jual balik tak?

      Delete
  5. Replies
    1. kenapa pulak encik fi? cer kabor cer kabor

      Delete
  6. cantik dan berbakat...

    singgah sini dr blog kak shida... :)

    ReplyDelete
  7. tenet slow.. hurm hurm hang guna broadband ke apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. broadband celcom sebulan RM68 tu. kuikui. kenapa yop? nak bantu aku lajukan mende alah ni ke?

      Delete
  8. tak ingat aku dah komen ke belom.. aku komen sekali lagi walopon tak relevan dengan entri.. kakakaka

    ReplyDelete
  9. cantiknya..emm nk bookmark jugak la butuk on9 tu..heee:D

    ReplyDelete
  10. skirt tu memang nmpak real kelembutan fabriknya

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah