The doodlers 2014 calendar!

It's best to have a cute calendar and put in a place that you can see it everyday,kan? We have them! In our cute calendar, ''Wall of Cuteness and Inspiration'' yang menggabungkan 10 pelukis doodle dalam Malaysia, you will find all the cute illustration/doodle for each month. Ada kata-kata motivasi, resipi dan lukisan-lukisan yang sangat cute.

Ha kalau nak tahu, projek ni dijalankan hasil cetusan idea kreatif daripada Niexyza Hassan. Aku cukup teruja sebab ramai otai mendodol lukisan terlibat dalam projek ni antaranya CCI, Merahitujambu, Kiru Magu, Kak Nor Abdullah dan ramai lagi.



Keychain biskot daripada cik Biskot Cikot untuk hiasan je :p




Seronok ada dalam projek kalendar ni sebab semua bagi komitmen dan aku tabik pada Biskot Cikot, Mel Amalina dan lain-lain sebab penat lelah nak urus nama-nama, bayaran, pos etc etc tu dengan izin Allah akhirnya berjaya.


Sampaikan jualan kalendar ni dah ditutup. Temporarily out of stock. Macam pisang goreng panas! Serius tak sempat nak share dalam blog. Ada jugak yang nak tunggu stock baru. See? Terkezut den. 


Aku sendiri tak sangka sambutan sampai macam ni so kalau ada stock lebih, kitorang akan bagitau tapi perlu dikaborkan, tiada cetakan terbaru. Tak banyak stock yang ada. Sorry :(




Kelebihan? There are so many different styles of the printables calendar and this cute calendar will look beautiful on your desk macam lukisan daripada Kiru Magu ni.



Macam lukisan daripada Dysha Sahhir ni pulak, korang boleh la warnakan dikala melandanya kebosanan. Kreatifnya beliau sebab ada aktiviti disitu.




Daripada Mel Amalina. Simple tapi comel gila!


Doodlers yang terlibat dalam menjayakan projek ni ialah,








Aku 'jaga' untuk bulan Mei. Macam biasa la, aku ni jenis suka sesuatu yang simple, so rekaan pun simple. hehe. Harap kata-kata motivasi tu dapat menyedarkan kita ya :)




Terima kasih kepada yang sudi beli kalendar kami ni dan harap kalendar dah selamat sampai ke tangan anda bersama gift untuk 10 pembeli terawal. Do tag us yo! Feedback anda penting untuk kami perbaiki pada projek akan datang. Selamat menikmati doodles :)


I hope you all have a wonderful 2014 and thank you so much!


38 comments:

  1. Salam 2014..

    smart design masing2 dalam ni..

    ReplyDelete
  2. salam dani. seriussss semua lawa2. Tahniah buat semua yg terlibat.
    Dani salah satu inspirasi kita nk lukis katun ni. heee..salam kenalan juga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Chentaqaseh03 :D salam perkenalan

      Delete
  3. Replies
    1. thank you! hasil usahasama doodlers Malaysia :D

      Delete
  4. mel punya desain nmpak suci je gitu kan.. dan semua sgt2 best...tabik berspring2 pada semua yg terlibat.. xkan serik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua rekaan menarik. tak jemu tengok kalendar :D
      tabik jugak sebab semua bagi komitmen

      Delete
  5. huhu,congrats ntuk sume yg menjayakan projek calendar ni :DDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah kepada kamu juga :D
      ramai budak2 suka kartun meg tu

      Delete
  6. Oh comel~ dan Tahniah! Selamat Tahun Baru 2014! Akemashite Omedeto Gozaimasu~ ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hait! kakaka...tu je mampu jawab. salam tahun baru!

      Delete
  7. posmen dah hanto serahan tingkap.. aku tak sempat nak ambik.. hari nie Public Holidayyyy.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas selamat amik, kabor ke teman yop

      Delete
  8. erkkk... out of stock dah ye... apa pun, happy new year...

    ReplyDelete
  9. aiik..
    senyap2 je tup tup kluar kalendar.
    ke aku yg tak perasan.
    brape rege jualan lepas diskaun 90%?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tergelak.

      Papa kedana la jawabnya lepas diskaun 90%,haha

      Delete
    2. sebab tu kitorang tak jual kat dia. hahahaha

      Delete
    3. aku cuma nk uji pengetahuan ko dlm subjek math. sbg seorang usahawan kena panda kira2 bab diskaun haha.
      kalau aku betul2 nak diskaun, biasanya mintak smpai 100%.

      Delete
  10. Rasa beruntung dan syukur sgt2 kerana berkesempatan menjayakan projek kalendar ini walaupun pelbagai dugaan yang mendatang hihi.. Alhamdulillah, berkat kerjasama dan semangat tu akhirnya kalendar Projek Geng Dudels 2013 berjaya dihasilkan.
    TAHNIAH!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah juga! ramai bagi komitmen. jurupos dan lain2 banyak membantu kita. two thumbs up

      Delete
  11. eeeee xbgtau pun.. huhuhuh.. ttp close order dh.. waaaaaaaaaaaa......

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.

    Lana terlepas pandang ke..pun tak tahu jugak pasal ni T__T

    Projek yang..bagus ^_^ Menggabungkan para doodlers. You all should create a group.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. projek pertama, so test market. insyaAllah lepas ni ada projek baru ke, kitorang kabor.

      Delete
  13. dani.. i lap u lah.. muaahh... ehehe.. kita semua berjaya melakukannya... da membuahkan hasil yg sangat bagus n positif kan..kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. apa2 kekurangan, kita perbaiki untuk projek usahasama akan datang

      Delete
  14. alhamdulilah..rezeki menjayakan..rini baru nk pos bahagian sy..tak sangka sgt dpt jual..lepas ni boleh la print lebih kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul2. ramai request kan. teruja sebenarnya. :D

      Delete
  15. rase happy je tengok kalendar comel. Kreatifnya bloggers kita.. :)

    ReplyDelete
  16. Karya terhebat doodlers ni.Congrats untuk geng doodlers..Alahai tak dapat nak membeli..budget non hado :(

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah