Fatin Liyana

Ilustrasi Fatin Liyana


Ha besar gedabak aku taruk lukisan. Baru rasa puas hati nengoknya ha. hehe. Dulu masa aktif sangat dengan MS Excel aku ada la cuba lukis vector beliau tapi memang tak menjadi pun. Tak la kata lukisan kat atas ni menjadi, at least lukisan ni lebih ok daripada yang dulu.


Dalam banyak-banyak gaya fesyen beliau, aku pilih gaya ni sebab ada kelainan sikit. Sempoi. Ini ilustrasi muka kartun iras-iras so tak la sebijik. Kira ni boleh dikatakan style aku la. hehehe.


Ok ada masalah baru untuk tahun 2014. Keyboard buat hal. Nombor 2 dan 4 dan juga huruf w,s,g,x dan h tak boleh nak tekan. terpaksa la taip guna keyboard kat skrin. hoho. nak kena tukar ke Mac rasanya ni. kopak.
 
 

 
siapa kata desktop orang pempuan serabut? ni bukti. heheh :D



41 comments:

  1. Aku syak hard disk ko ada satu partition je iaitu Local Disc(C:)
    kalau tak kenapa folder kerja yg penting tu boleh ada dekat desktop iaitu dekat C?
    Masalah keyboard tak setel2. Belila USB keyboard. kedekut.
    Tapi respek la ada folder GTA tu. haha

    Nak lukis FL ni kena fokus kat bibir. (akhirnya kembali ke tajuk utama)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang letak kat desktop.
      nak beli MAC la ni. kakaka.

      Delete
    2. hehe..kemain keri ambik berat laptop ni..mungkin dia nak angkat murah dgn kau kot..

      btw, baru jumpa dia kelmarin kat hukm..

      Delete
    3. mungkin jugak tu. hehe. kemain beriya keri tu ha

      Delete
  2. sangat2 lawa ini kartun dik....marbelessssssssssssssss.....fatin mmg comei, untung mak ayah dia..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih encik Amir :)
      yup..cantik dan bijak

      Delete
  3. Cantiknya,sis guna software apa nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. oh ini guna Paint Tool Sai :D

      Delete
  4. amboi, kemain nak Mac terus... koh koh koh...

    ReplyDelete
  5. tetap ada rupa dan gaya fatin liyana tu..cantik! hehe..desktop fiza ada satu icon je dani..recycle bin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi clean eh.. ni pun tunggu masa nak tukar baru je. banyak ragam

      Delete
  6. macam mana nak buat ilustrasi mcm gambar atas tu . boleh share x ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya lukis guna Paint Tool Sai. rujuk gambar asal. saya guna teknik tenung gambar asal dan apply dalam lukisan je. hehe

      Delete
  7. macam mana nak buat ilustrasi mcm gambar atas tu . boleh share x ?

    ReplyDelete
  8. bole try guna external keyboard yg jenis lembut tuh. dlm rm100++ je rasa nyer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yang tu...terima kasih bagi cadangan :D

      Delete
  9. Salam.

    Cantik!! hehehe

    Folder resipi..banyak ke resipinya dani, hik3 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. hahaha.. ada la 2 3 4 5 resipi

      Delete
  10. Tak aci!!! Nak beli MAC jugak!!
    puah dah den nekan butang refresh bnyak-banyak kali neh betul ke ni nk beli MAC!!!
    Waaaaa!! Nak Jugak!!
    *naluri seorang budak hingusan memberontak*

    " Amboih lukis gambar kembar nampak...heheheh " -Fi-

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli la lebih. 1 pass kek den yo

      celah mananya kembar. hahaha

      Delete
  11. cantiknyee..suka tgk beg dbn kot putih tu..kemas je lukis....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih auza :D saya pun. kira feveret tang tu la. hehe

      Delete
  12. kak dani , misss youuu n yr blog of course, lamaaa tak bw sb busy dgn kmpus so skrg dh sem break dpt masuk blog akk hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. lo...lama tak ketemu ya. haha. dah cuti ni boleh la jenguk2 selalu :D

      Delete
  13. alalaaa jelly jelly..bila nak buat gmbr akak ni..hehee

    ReplyDelete
  14. Bukan desktop lelaki ke yg serabut sbb diorg xsusun folder and sume bnde buat shortcut. huhu btw, xsebut nme pon tau dah itu FL. :). Nice

    ReplyDelete
  15. Cantik lh... rasa nk tempah lg je kt dani.. ingat lg, tempah gmbr tunang, baju biru, ada manik2.. heheheh....

    ReplyDelete
  16. sebijik kott..tahniah2..kerat jari awak...=P..jeles di situ

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah