Wak Doyok

Wak Doyok | Fashion Illustration | Paint Tool Sai | Artwork 2014


Aku tak tahu la ada rupa Wak Doyok ke idak. harap ada la. Kepada yang tak kenal, cer google.


Sebenarnya lagi beberapa minggu aku genap 18 tahun. Ha masa ni la dan dan nak mengaku umur muda belia. kekeke. Harijadi aku sama dengan Shea Rasol dan selang sehari je dengan Azhafizah. Kalau ada sesiapa nak pos hadiah, email la ya. Nanti den kabor alamat. Saja bagitahu awal-awal, senang korang prepare apa patut. Bagi la baju dari Jovian ke, smartphone ke.


Amboi melampau. Sah-sah la takda yang bagi kan? hahahaha. Bajet je kau kan daneyyyy. Ok serius gurau. Lupakan.


Azhafizah ada buat GA Birthday. Kepada yang nak dapatkan hadiah best antaranya header blog yang awesome dari beliau, cepat-cepat klik link ini.


Untuk GA aku pulak, er er....kalau jadi buat, nanti-nanti la aku update entri lain. 


23 comments:

  1. Oh styleee~ XD

    18? huehuehueee... ;p

    ReplyDelete
  2. fi tgh kumpul misai banyak-banyak ni tiru Wak Doyok!...

    *serius*

    ReplyDelete
  3. Wak Doyok. Baru lepas gugel.
    tone warna utk kasut tu osem.

    ReplyDelete
  4. semalam my DOB.
    mohon Cik Daneyyyy pos hadiah yek.
    hihi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. zzzzzzz hahah
      happy belated birthday ya

      Delete
  5. ramai yg follow style wak doyok skrg ni.

    ReplyDelete
  6. siapa tak kenal wak doyok ni..nampak mcm selekeh berjambang tapi fashion designer ok...kelas kaw.hehhee

    ReplyDelete
  7. woww..!
    still young
    sweet-18 Dani hoho

    doa dari jauh pon kire adiah gak kan...he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. auta je tu. kikiki...banyak nombor dah umur ni

      Delete
  8. Menjadi wak doyok dani..amboiii..nak #lapanbelastahun gitu..seronoklah birthday sama bulan dengan dani..kalau dekat memang buat birthday party lah ni..err..mudah²han mendapatlah hadiah yang disebutkan itu..aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak Mac fiza...nak Mac...kekeke. tu la, kalau sama tarikh boleh sambut sama2 gitu

      Delete
  9. hehe selamat bakal menemui lapan belas tahunnn, ehh doploh tujuh jot heeeee ;P kak dani buad ga cepaaat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi terlebih umur dah tu. hehehehe

      Delete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah