Genap dah kita

Umur memang jadi benda sensitif untuk sesetengah orang dan tahun ni barulah aku masuk dunia sentap kalau ditanya bab umur. kakaka. Umur macam ni memang selalu kena serang dengan soalan bila nak kahwin. Rilek rilek...itu rahsia Allah. Kita merancang. 


Apa-apa pun, 8hb February 2014 ni alhamdulillah masih bernafas di saat ni, dapat merasa lagi nikmat-nikmat dan rezeki yang Allah pinjamkan dan walaupun tak ada surprise, itu tak jadi masalah sebab kalau betul-betul nak bagi surprise, hulur MAC. Tu dah memadai. ngaaa..... :D


Aku ada dua orang kawan yang berkongsi tarikh lahir yang sama. Sorang kawan sejak zaman belajar dan sorang lagi rakan blogger, Shea Rasol. Sama baya, sama tarikh, lain mak ayah dan lain tempat lahir.


Ada yang sama dengan aku jugak tak?




nak MAC....

32 comments:

  1. Aku syak ko guna teknik SEO keyword MAC.
    Apa pun selamat ulangtahun, sanah helwah.
    Dah agak berusia dah tu KAK DANI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syak wasangka betul. kikiki. terima kasih bro. lempang nak?

      Delete
  2. heheh betul2... rilek2 suda, takmo sentap2... o-tanjyobii omedeto gozaimasu, just keep being fabulous ;3

    ReplyDelete
  3. saya sehari awal..tak sebaya..lagi muda..sweet 17.hahaha..Hapy Birthday Dani..be superb n super duper superb! Love you! moga impian bakal jadi kenyataan dapat MAC sedebuk depan mata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah 17 dah ada degree dalam tangan. hahaha takpe2...maintain muda macam saya ye fiza. terima kasih..harap dapat MAC! kikiki

      Delete
  4. selamay hari lahir, semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  5. happy birthday... hari lahir aku lambat lagi. hehehe...

    ReplyDelete
  6. boleh tengok blog saya? saya lukis gak tapi tak secantik awak http://draw06.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tengok. comel3! walaupun simple tapi nampak kelainan

      Delete
  7. Happy birthday ! Selamat hari jadi ! Sanah helwa ! Piranta naal valtukal ! Zhu ni sheng ri kuai le ! Saengil chuka hamnida ! Kak Dani :D Semoga kak dani serta keluarga sentiasa dalam lindungan rahmat dan kasih sayang Allah. Aamiin. Semoga kak dani dipermudahkan segala urusan dan cepat-cepat naik pelamin. Hehehe. Dan dan dan dapat MAC book air. Screen nipis. Wooooo hari tu pegang laptop kawan :D hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dia. 1 Malaysia noh. hahaha. terima kasih Hamizah.. amin..semoga tercapai seawal yang mungkin. MAC tu penting ;p

      Delete
  8. Happy Birthday Dani... semoga dipermudahkan segala urusan XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. amin...harap2 macam tu :D

      Delete
  9. cantiknya blog ni.. huk2.. okeh! i jeles! =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. terima kasih kepada azhafizah sebab dia yang design

      Delete
  10. hepi besday...
    sori shark lambt wish..
    bulan dah sama dh..
    cuma haribulan shark lewat sket..
    hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy birthday in advance la kalau macam tu! geng bulan feb ni. tehee terima kasih

      Delete
  11. Replies
    1. terima kasih... semua2 di atas termasuk nazha, saya akan kunjungi blog korang nanti...sekarang internet jadi siput. bila berubah jadi cheetah, saya terus terjah

      Delete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah