Jualan penanda buku raya

Assalamualaikum...

Lamanya tak update blog ni. Awatlah dah tak seaktif dulu. Oh ye la...ni semua salah broadband sebab baru berapa hari online tetiba dah slow. Copat bonar. Tu yang tak dapat nak ke blog korang. Nak taip ni pun alahai lemah lutut. Loading selaju siput. Nak je hempuk dengan steering lock. Eh...


Ni sebenarnya nak bagitahu, semalam dah bermula jualan 3D bookmark raya (jenis timbul) yang dijual dekat Butik Nurul Wonder Wardrobe. Jualan ni limited edition je jadi cepat-cepatlah ke butik NWW sebab hanya akan berada di kaunter sampai raya ni je.


Lepas pilih and bayar baju-baju kat NWW tu boleh la sambil-sambil jenguk bookmarks kat kaunter. Ringankan tangan beli dua tiga bookmark ke kan. hehehe



paper art card + matt lam | by nurdaniub | 4 designs | only at Nurul Wonder Wardrobe | 3D/ emboss.


Kalau ada permintaan luar Selangor, teringin jugak nak buat jualan ni jadi korang yang jauh dari Shah Alam boleh la turut dapatkan bookmark ni kan. Ada? hehe.


Kepada yang dah beli tu, sila-sila la tag ya.


Tu je nak menaip hari ni. Jalani ibadah puasa dengan sebaik mungkin dan raya nanti poslaju la kuih raya fresh fresh dari oven ya. Lagi afdal bank in duit raya.




Nurul Wonder Wardrobe | nurdaniub.blogspot.com

A-1-3 & A-1-4 Alam Avenue, 
 Jalan Serai Wangi, 
Seksyen 16, Shah Alam , 
Selangor.


15 comments:

  1. cantiknyaaaa...nak yg kiri sekali tu tp jauhhhhh

    ReplyDelete
  2. cantiknya!!! kalau dekat ni boleh grab sebakul..eh..banyak sangat pulak..ade jualan online tak ni?

    ReplyDelete
  3. cantiknya..huhu..kontroversi steering lock tuh..jgn2..

    ReplyDelete
  4. cantiklah dani :) bpe rm?

    p/s: kad dah pos :)

    ReplyDelete
  5. wahhh comei2lah paper arts tuh... kreatip metip ;3

    ReplyDelete
  6. comelnyaaa..nk pegi x th bila dear..cer jual on.. =P

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.

    Lebih afdal bank in dt raya ek..sempat lgi tu,hehehe

    ReplyDelete
  8. ya Allaaaaaah comelnyaaaaaa, nak!

    ReplyDelete
  9. ko dah berubah..
    ko dah malas update blog dah skang..
    macam aku haha

    ReplyDelete
  10. 안녕하세요! Hi~! this is twinscraftlife^^ We sell handmade crafts^^ pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum dan salam singgah pagi selasa di sini...comelnyer...nak jgk yg paling kiri tu..hehe..

    ReplyDelete
  12. salam, terima kasih dani atas cenderahati penanda buku ini... saya amat menghargainya :-)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah