RM2.50 je

Apesal entah makin hari makin malas nak update blog ni. Kalau dulu bukan main laju je menaip. Hah mungkin sebab terlalu fokus kat instagram kot. Tahun ni alhamdulillah rezeki lebih agaknya, customer ramai tempah lagi-lagi untuk perkahwinan, so fokus tu dah terletak pada lukisan je. Idea nak hasilkan karya menarik kat sini pun jadi blur. Eh menarik ke? ahah


Ni ha nak story pasal printed material. Aku ni kan boleh tahan rajin nak buat bookmark tapi tak la berapa rajin. Busy wo. Em disebabkan agak banyak la permintaan untuk pembelian bookmark untuk lukisan yang diorang tempah ni kan, makanya aku decide untuk terima tempahan print lukisan diorang/korang dalam saiz 4R.


Korang tempah lukisan fesyen, ootd (outfit of the day) atau perkahwinan atau lain-lain ikut harga yang dah ditetapkan dan darab dengan jumlah lukisan.


Contoh:
Lukisan (softcopy) : RM25.00 x 1 orang = RM25
Print (hardcopy) : RM2.50/sekeping x 4 keping (minimum 4 keping ke atas)
Pos ekspress : RM3.50

Total : RM38.50
Selepas diskaun : RM38 sahaja



Harcopy-nya macam gambar dibawah ni, tempahan daripada pembeli bookmarks raya dan dapat lukisan percuma so dia nak order dalam bentuk hardcopy.



Lukisan pun nak 'photoshoot' jugak kan. Tempat : Shah Alam. Heeee


Siapa yang nak macam ni kenalah order lukisan anda dulu. Kira eksklusif la sebab lukisan ikut muka and pakaian uolls je. Jualan macam ni takda jenis lukisan readymade. Harap maklum semua.




Akhirnya ber-update jugak. Terima kasih sudi jenguk lagi blog ni. heeee


10 comments:

  1. Generate knowledge to make economy. Good.

    ReplyDelete
  2. ohsem! shida nk tempah lah dani..by fb ke email ni?

    ReplyDelete
  3. cantiknya
    nak mntak buat header boleh ke?

    ReplyDelete
  4. Cun bebeh... wah dah sekali set dengan printed version (physical product), cayalah~ ;3

    ReplyDelete
  5. sama la kita
    busy dgn instagram

    ReplyDelete
  6. Akak pny design semua omeiiiiii

    ReplyDelete
  7. Lama tak comment kat blog nur.. ;) good luck ya!!

    ReplyDelete
  8. Salam, haha comelnya! bila dah print barulah leh simpan buat kenangan ye dakk~ hehe..
    *eh gambar pun perlu photoshoot tahu, baru nampak style, hahah :D

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah