Perubahan ini perkara biasa

Dah lama juga rasanya aku guna style header yang sama. Rasa bosan tu mula nak menerjah diri ni yang sentiasa nak nampak kelainan. Macam-macam jenis header dah aku tukar, tu semua sebab nak readers masuk je blog aku mesti akan nampak perubahan.

So hari ni aku tiba-tiba dapat idea nak ubah style header aku untuk lebih fresh dan comel tapi tetap sempoi. Bagi aku sempoi la. Tak la serabut sangat. (kot...)


Dalam masa terdekat or terjauh mungkin aku tukar lagi header ikut mood dan idea. Bahahaha. Owh yeah, nak bagitahu sikit la kat korang, font tu aku reka menggunakan excel. Tak cantik pun kan? Main hantam dan ikut kepala aku je janji ada bentuk dan keunikan. Alahai...macam biasalah...aku ni asyik dengan excel je. Ngeh ngeh ngeh..


14 comments:

  1. cantekkk. serius suka yg ni. pliss jgn tukar lg dah. =)

    ReplyDelete
  2. @mrs. farhan : hehe.alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Love the transformation :D. Artwork nampak lebih menyerlah dengan template gelap :D

    ReplyDelete
  4. dani pnye header mmg salu cunlah..rajin lak tu tukar..dla ni mmg mls nak tukar..haha..tp dh rase dah bosan sikit2 tgk yg dla pnye..hee

    ReplyDelete
  5. @wahida : terima kasih. hehe.saya pun rasa macam tu.nampak lebih menyerlah

    ReplyDelete
  6. @dla : header dla tu cukup cantik.suka tengok setiap kali masuk blog dla :)

    ReplyDelete
  7. @laila : kuasa excel. terima kasih :)

    ReplyDelete
  8. @ice lemon tea : hee :) terima kasih

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah